Märtha Louise ja Vappu Pimiä

VML: Vappu Pimiä kysyi Norjan prinsessa Märtha Louisilta tämän rakkauselämästä – prinsessalta ystävällisen tiukka vastaus!

20.03.2019 22:28

Norjan prinsessa Märtha Louise vieraili suorassa Vappu & Marja Live -ohjelmassa hetki sitten.

Märtha luopui arvonimestään Hänen kuninkaallinen korkeutensa 2000-luvun alussa. Prinsessa perusti enkelikoulun vuonna 2007. Juontaja Vappu Pimiä halusi tietää, miten Norjan hovissa suhtauduttiin hänen päätöksiinsä.

- Isäni sanoi, että hän ei välttämättä ole aina samaa mieltä lastensa kanssa, mutta hän rakastaa jokaista siitä huolimatta, Märtha sanoi.

Märthan saapui Suomeen markkinoidakseen Herkäksi syntynyt -kirjaansa. Hän halusi kirjoittaa kirjan erityisherkkyydestä tarjotakseen vertaistukea muille kaltaisilleen.

- Kun olin lapsi, luulin kaikkien olevan minun kaltaisiani. Se ei kuitenkaan ollut niin. Vuonna 2014 yhtiökumppanini soitti minulle ilmoittaakseen, että hän oli löytänyt jonkun erityisherkkyystestin. Kävin tekemässä testin, ja sen jälkeen ymmärsin asian. Ajattelin aina, että olen jotenkin outo tai hullut. Tutkimusten mukaan erityisherkkyys on kuitenkin normaalia, ja jopa 20 prosenttia ihmisistä ovat sellaisia. Halusin kirjoittaa kirjan näyttääkseni muille erityisherkille, että he eivät ole yksin.

Vappu otti puheeksi Märthan muutaman vuoden takaisen avioeron. Hän halusi tietää, onko Märtha löytänyt uuden rakkauden tai haaveileeko hän sellaisesta.

- Olen ottanut sellaisen linjan, etten kommentoi yksityiselämäni asioita, Märtha totesi lyhyesti.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen, All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!