fbq
Telkkari
20.02.2019 21:28
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Elastinen
VML: Elastinen hehkutti isyyttään – toinen lapsi syntyi alle viikko sitten: Tyttö on juuri niin täydellinen kuin uskalsin toivoakin!
Telkkari
20.02.2019 21:28
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Räppäri Elastinen piipahti Vappu Pimiän ja Marja Hintikan suoran talk show’n vieraana alle viikko tyttärensä syntymän jälkeen. Elastisen ja hänen vaimonsa Riinan tytär syntyi viime perjantaina. Heillä on entuudestaan parivuotias poika.

Marja tiedusteli Elastiselta, miten paljon tämän ja Riinan kotona on vaaleanpunaista nyt, kun pieni tyttö on syntynyt.

- Ei mitenkään pahemmin. Tietysti prinsessan suhteen joo, muuten ihan normaali meininki. Tyttö on juuri niin täydellinen kuin uskalsi toivoakin, Elastinen kertoi suorassa lähetyksessä.

Lue myös: Elastinen julkaisi supersuloisen perhekuvan – toisen lapsen laskettu aika lähestyy: Perhe ennen kaikkea – katso!

Usein vanhemmat kertovat yöunien jäävän vähiin vauvan syntymän jälkeen. Elastisen perheessä tilanne on toinen.

- Kukaan ei usko, että minulla on takanani 11 tunnin yöunet. Nukumme oikein hyvin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hän on täällä! #prinsessa #supervoimii #kiitos

A post shared by Elastinen (@elastinen) on

 

"Pyrin olemaan aika jämpti"

Vappu kertoi kokeneensa pienen sokin toisen lapsensa syntymän jälkeen, kun arki muuttuu entistä kiireisemmäksi ja huomion on kiinni. Elastisen mukaan hän osasi suhtautua toisen lapsen syntymään ja kahden pienen lapsen kiireiseen arkeen rauhallisesti.

- Nyt takana on paksu neljän päivän kokemus. Olen jo kohtuullisen vanha isäksi. Tiesin mihin ryhdyimme. On tärkeää, ettei ylläty ja säikähdä sitä, mitä vastan tulee. Toki roolit muuttuvat. Minusta tuli hetkeksi leikkisetä, ja olen vähän maskina, jotta toinen saa syödä rauhassa.

Lue myös: Isyyslomalla oleva Elastinen paljastaa - odottaa jo pian syntyvän tyttärensä näkemistä: "Jännittävä hetki ja ainutlaatuinen fiilis"

Elastinen analysoi omaa isyyttään Vapun ja Marjan haastattelussa, ja hän on käynyt läpi omaa lapsuuttaan ja saamaansa kasvatusta.

- Esikoisen syntymän jälkeen tullut perattua oma isäsuhteeni ja perhetaustani. Pyrin olemaan aika jämpti, ja ammennan asioita omasta kasvatuksestani. 

- Toivon lasteni muistavan minut parhaana mahdollisena isänä. Vähempään ei pidä tyytyä. Kaikki mitä tehdään, tehdään täysillä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »