Hyppää pääsisältöön
farmi suomi -kilpailijat

Uutuussarja - 12 suomalaisjulkkista kilpailevat alkeellisissa oloissa: maatilalalla hylätään kaikki modernin elämän mukavuudet!

Nelosen uutuusohjelmasa 12 julkkista suuntaa alkeellisiin oloihin Farmille! Kilpailijoita testataan maatilalle ominaisissa työtehtävissä. Kauden aikana päästään seuraamaan esimerkiksi kuinka sujuvat lannanluonti tai esimeriksi lypsyhommat. 

- Kuinka kaupunkilaisten, kaunotarten ja somenatiivien suut pannaan, kun käytöstä karsitaan lähes kaikki modernit apuvälineet, lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa?
Entä Hotelli Helpotus? No, se löytyy tietenkin pihan perältä,
tiedotteessa kerrotaan. 

Mukana ovat: Malli Sara Chafak, ex-hiihtäjä Jari Isometsä, somepersoona Niko Saarinen, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, kohukaunotar Anu Saagim, tubetähti Jaakko Parkkali, hiihtäjälegenda Juha Mieto, laulaja Katja Kätkä, räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, myyntipäällikkö Riina-Maija Palander, huippumaalivahti Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!