Telkkari

Uutispommi Temptation Island Suomessa: Mattu ja Jape palaavat pariskuntana viettelysten saarelle!

29.10.2020 21:58

Temptation Island Suomen kymmenennessä jaksossa torstaina paljastui odotettu uutinen. Lancen ja Viivin lähdön jälkeen saarella on ollut vain kolme pariskuntaa, mutta tämä muuttuu seuraavassa jaksossa. 

Lue myös: BB-Julia ja TIS-Jape?! Temptation Islandista tuttu Mattu tyrmää pettämiskohun uudet väitteet: "Katkaisen niiltä huhuilta siivet nyt!"

Aivan torstain jakson lopuksi nimittäin paljastui, että viime kaudelta tuttu pariskunta Mattu ja Jape palaavat ensi viikon jaksoissa viettelysten saarelle. Asia tuli ilmi ensi viikon jaksoja esitelleessä insertissä. Pariskunnan kesän aikana kiehunutta suhdekriisiä selvitetään siis Temptation Islandissa koko kansan edessä. 

Mattu paljasti heinäkuussa Japen pettäneen häntä. Hän jakoi Instagramin-videotarinassaan useita päivityksiä pettämiskohusta. 

Oon luonnollisesti aivan shokissa enkä kykene ajattelemaan järjellä, mutta tää on nyt vain saatava ulos: Jarkko petti mua eilen harrastamalla sitä itteään toisen kanssa. There, you have it. Have fun, Mattu kirjoitti heinäkuussa.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

Mattu ja Jape
Mattu ja Jape olivat viime kaudella ainut pari joka lähti kotiin yhdessä viettelysten saarelta.

Vilahdus kahdeksannen kauden trailerilla!

Seiska uutisoi syyskuussa, että Jape vilahti uuden Temptation Island kahdeksannen kauden trailerilla. Tämä käynnisti spekuloinnit siitä, että Mattu ja Jape saattaisivat olla kahdeksannen kauden yllätyspari. Nyt asia on julkista ja varmaa. 

Lue myös: Paljastuiko yksi tämän kauden merkittävimmistä käänteistä jo nyt - viime kauden kohupari palaa Temptation Island Suomeen?!

Sarjan edellisellä tuotantokaudella Matun ja Japen suhde keikkui jatkuvasti kriisin partaalla. Mattu vaikutti haalivan huomiota sinkkumiehiltä välillä hyvinkin provokatiiviseen tyyliin ja Jape sai mustasukkaisuuden puuskia. Se taas tuntui yllyttävän Mattua.

Lue myös:Yllätyspaljastus Temptation Island Suomessa! Mattu avautuu Maccen kanssa tapahtuneesta ylilyönnistä: "Ihan v**un noloa, mutta olin ihan kiimassa!"

- Jape ilmaisee rakkauden mua kohtaan mustasukkaisuuden kautta. Jotain puuttuu siinä kohtaa, jos mä nautin siitä, että joku on mua kohtaan vähän liiankin mustasukkainen, Mattu tilitti Maccelle ohjelmassa.

Lue myös: Varo juonipaljastuksia! Japen ja Mattun yhteinen iltanuotio Temptation Islandissa yltyy ennennäkemättömäksi raivoksi - "Mitä v***ua sä teet, mikä sua vaivaa?!"

Saa nähdä, miten pari selviytyy paluusta viettelysten saarelle.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!