Telkkari

Uusi päivä -näyttelijä paljastaa miksi lopetti hittisarjassa - roolihahmo menehtyi aivokasvaimeen!

11.10.2017 17:40

Ylen suosikkisarja Uusi Päivä on pyörinyt televisiossa jo vuodesta 2010. Mukana on ollut liuta rakastettuja suomalaisnäyttelijöitä, joiden roolihahmoja on poistettu sarjasta tasaiseen tahtiin, jotta draamankäänteet pysyisivät tuoreena. 

Helena Rängmanin roolihahmo Marika sairastui Virtauksen kaupunkiin sijoittuvassa sarjassa aivokasvaimeen, joka vei hänen henkensä seitsemännellä tuotantokaudella. 

Nyt Helena kertoo sosiaalisessa mediassa päätöksestään lopettaa sarjassa. 

- Kun tätä minulta niin kovin kysellään. Lopetin tehdäkseni muita asioita, sillä Uusi Päivä on näyttelijälle yksi työpaikka siinä missä muutkin. Tällä hetkellä työskentelen Tampereen Teatterin Cats-musikaalissa sekä Dreaming of Broadway-esityksessä. Lisäksi ohjaan Pyynikkisaliin helmikuulle koko perheen satuoopperan nimeltä Prinsessa Papupata. Kaikkia näitä esityksiä olet tervetullut katsomaan ja kaikkien näiden yhteydessä on myös mahdollisuus yhteiskuvaan ja nimmareihin. En siis ole mihinkään kadonnut, vaikken tv-ruudussa juuri nyt pyörikään. Tervetuloa teatteriin!!! Fanipostia voi lähettää Tampereen Teatterille. 
 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:YLE PRESSI
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!