fbq
Telkkari
06.04.2022 09:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery +
Rakkauden seikkailu
Uusi mies hämmentää muita Rakkauden seikkailussa: "Olisiko kannattanut olla avaamatta ovea?"
Telkkari
06.04.2022 09:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery +

Talon muut miehet ovat yllättyneitä ja hämmentyneitä yllätysvieraan saapumisesta Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelman 6.4. nähtävässä jaksossa. 

Lue myös: "Tuutko sä mun kanssa tonne?" - Marko Björs ei peittele enää tunteitaan televisiossa

Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelman neljännessä jaksossa villaan pelmahtaa uusi mies, kun muut syövät rauhassa aamupalaa. 

– Päivää, kukas sieltä tulee? Artturi ihmettelee uutta tulijaa ovella. 

Lue myös: Narsistisen masokistisesta lajista tunnettu Marko Björs: Tunteet ja rakkaus pelottavat

Villalle on saapunut 25-vuotias Rûnno, joka tervehtii jokaista paikalla olijaa halaamalla. Tämä tekee Marko Björsiin vaikutuksen, erityisesti se, että tulokas katsoi jokaista halauksen jälkeen silmiin. 

– Se on kohteliasta ja kertoo ihmisestä paljon, Marko toteaa tyytyväisenä kameralle. 
Muut paikalla olijat eivät ole puolestaan niin tyytyväisiä kuin Marko. 

– Kuka tuo tyyppi oikein on? En jaksaisi yhtään tässä tilanteessa mitään ekstraa, Manu voivottelee. 

Uusi osallistuja
Uusi osallistuja sotkee pakkaa.

Lue myösRakkauden seikkailu: Marko Björsin ja 27-vuotiaan kumppaniehdokkaan kemiat kohtaavat: ”OIen itsekin yllättynyt, kuinka kiinnostunut hänestä olen”

Tico ei ole alkuun tyytyväinen tulokkaasta. Hän kehuu miestä kuitenkin rohkeaksi, kun uskaltautui tulemaan villalle kesken kauden. 

– Sitähän voi aina miettiä, olisiko kannattanut olla avaamatta ovea, kaksi kertaa saatana koputti sinne, Tico toteaa pilke silmäkulmassa. 

Sergey puolestaan ennätti innostumaan siitä, kun villalla on nyt ehdokkaita vähemmän Jannen tiputtua viime kerralla. Rûnno muutti kuitenkin tilanteen. Hän ei anna sen kuitenkaan haitata. 

– Vaikka tuosta ovesta tulisi Tom Cruise, niin aivan sama. Se ei vaikuta siihen, millainen suhde mulla on Markon kanssa, Sergey toteaa itsevarmana. 

Marko Björs – Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla. Discovery+:ssa esitetään jaksot viikon ennakolla.