Janne Selviytyjät.

Uskomattoman härski temppu! Oululainen Janne, 35, kehuu vuolaasti julkkiskilpailijaa – puukottaa heti selkään ja lähettää kylmänviileästi kotimatkalle Selviytyjät Suomesta: "Olo on tyhjä ja surullinen"

22.09.2019 20:55

Nelosen Selviytyjät Suomessa nähtiin sunnuntaina (22.9.) kutkuttava käänne, kun Kuwagon julkkisheimo ja tavisten muodostama Carabao sekoittuivat keskenään.

Alkuhämmennyksen jälkeen muutos otetaan kummassakin leirissä ilolla vastaan. Leppoisat tunnelmat tiivistyvät valtameressä, jossa Carabaon heimon jäsenet kuuntelevat Tommi Läntisen juttuja huikean musiikkiuransa varrelta.

– Olimme aikoinaan Boycottin kanssa Neuvostoliiton 7. suosituin bändi, hän paljastaa.

– Levydiilimme oli 60.000 kappaletta, mutta niitä levyjä painettiin todennäköisesti toista miljoonaa, koska eihän kukaan sitä touhua seurannut. Meistä tuli siellä niin suosittuja, että edellämme oli vain The Beatlesin, Rolling Stonesin ja Elton Johnin kaltaiset nimet!

– Kova saavutus, kova saavutus! oululainen Janne myötäilee innoissaan.

Lue myös: Selviytyjät Suomessa käsittämätön shokkikäänne! Julkkiskilpailija päätti itse jättää pelin kesken - Juuso Mäkilähde ällistyi: "Aiot siis luovuttaa pelin?" - ”En enää pysty tähän kilpailuun”

Oululainen Janne vaikuttaa olevan fiiliksissä Tommi Läntisen liittymisestä Carabaon heimoon.
Oululainen Janne vaikuttaa olevan fiiliksissä Tommi Läntisen liittymisestä Carabaon heimoon.

”Janne on lipevin”

Siviilitöikseen vaateyrittäjänä työskentelevä Janne on silminnähden fiiliksissä Läntisen kaltaisen muusikkolegendan liittymisestä Carabaon leiriin. Pohjoisen mies teroittaa näkemystään oikein erikseen kameralle:

– Tommiin kun mennään, niin en löydä miehestä lainkaan negatiivisia sanoja. On antanut itsestään todella mahtavan kuvan. Tykkään Tommista tosi paljon!

Lue myös: Hirvittävät tuskanhuudot viidakossa! Arttu Lindeman, 23, loukkasi itsensä Selviytyjät Suomessa: pyysi hätääntyneenä apua – ”Tuli aika paljon äitiä ikävä”

Tulevatko sanat sittenkään suoraan sydämestä? Carabaon alkuperäisjäsen, espoolainen toimitusjohtaja Inga on näkevinään bluffin läpi.

– Vanhasta leiristämme lipevin on Janne, hän täräyttää.

Näkeekö espoolainen Inga lipeväksi moittimansa Jannen bluffin läpi?
Näkeekö espoolainen Inga lipeväksi moittimansa Jannen bluffin läpi?

Kohtalokasta juonittelua?

Sitten rannalla käydäänkin kohtalokas keskustelu. Inga ja turkulainen viisufani Kasperi alkavat juonitella Jannen selän takana.

– Hän (Janne) on lähtenyt pätemään oudolla sävyllä... Inga kuiskuttelee.

– Jotenkin kovasti koittaa mielistellä näitä julkkiksia, Kasperi nyökkäilee.

– Niinpä! Mutta kyllähän nämä julkkikset tietävät, että voisimme kylmästi äänestää heidät ulos. Se olisi game over, Inga myhäilee.

Ja niinhän se onkin.

Lue myös: Selviytyjät Suomessa jättiyllätys! Tämä karmea virhe koitui kuvankauniin julkkisjuontajan kohtaloksi: ”Pilasin sillä pelini” – katso Suora Yhteys Viidakosta!

Tommi Läntinen oli tyytyväinen päästessään vaihteeksi toiseen heimoon.
Tommi Läntinen oli tyytyväinen päästessään vaihteeksi toiseen heimoon.

Pettynyt putoaja

Vaikka jossain vaiheessa alkaa näyttää siltä, että kesken pudotustehtävän tuupertunut Nora saattaisi olla lähtökuopissa, se onkin lopulta juuri Tommi Läntinen, joka heivataan kylmänviileästi pihalle.

Lue myös: Pelottava tilanne Nelosen suosikkiohjelmassa: useampi Selviytyjät Suomi -kilpailija romahtaa täysin viidakossa, lääkintätiimin pakko rientää hätiin

Kun jakson lopussa näytetään, kuka äänesti ja ketä, Läntistä vuolaasti kehunut Janne on kirjoittanut omaan lappuunsa ”Tommi.” Yllättäen Carabaon julkkiskisaajista myös Taina on kääntynyt omiaan eli Tommia vastaan.

– Olo on tyhjä, surullinen ja pettynyt, pudotettu Tommi murisee jälkikäteen.

– Jos ikäni oli syynä, niin aika outoa, koska olen osoittanut selvästi jaksavani, mitä taas Nora ei ole. Huonompi pelaaja jäi!

Pettynyt Tommi Läntinen ei sulattanut pudotustaan Selviytyjistä.
Pettynyt Tommi Läntinen ei sulattanut pudotustaan Selviytyjistä.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella klo 19.30.
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!