Telkkari

Uskallatko lukea? Kauniit ja rohkeat -sarjassa luvassa keväällä häkellyttäviä tapahtumia: vauvat hämmentävät kolmiodraamaa – odotetut häät peruuntuvat!

29.12.2018 14:07

Liamilla on vaikeaa: hän on kahden naisen välissä. Liam saa tuntea niin suurta painostusta, että on tehtävä valinta. Hän menee pohtimaan asiaa Forrestereiden mailla olevaan asuntoon, aivan Hopen läheisyyteen. Bill huijaa Liamia, minkä vuoksi tämä valitsee Hopen. Sitten hän ei aikaile hetkeäkään.

Kaksi naista odottaa lasta Liamille.

Häät eivät kuitenkaan koskaan etene loppuun. Liam on kuuntelemassa Ridgen parisuhdesaarnaa, kun hän saa tiedon Steffyn synnytyksestä.
Lapsen synnyttyä Liam suutelee Steffyä. Hän ei halua Kellyn kasvavan ilman isää. Pian hän jo kosiikin Steffyä. Sitten Liam joutuu tunnemyrskyyn, kun Hope kertoo odottavansa hänen lastaan.

Lue myös: 30 vuotta Brookena! Kauniit ja rohkeat -tähti Katherine Kelly Lang , 56, on yhä todellinen superkaunotar – uudet kuvat! ”Voisin näytellä toisetkin 30 vuotta!”

Rakastunut Bill oikkuilee!

Luodista saanut Bill pääsee pois sairaalasta. Aluksi Bill luulee, että Ridge ampui häntä, mutta pian syyttävä sormi osoittaa Liamia. Ammuskelija onkin nainen, jota ei ole näkynyt Los Angelesissa hetkeen.

Bill oikkuilee.

Bill haluaa edelleen Steffyn ja tekee juonikkaan suunnitelman. Vaikka se menee pieleen, Bill ei luovuta. Hän menee tapaamaan Steffyä ja Kellyä kehittäen uhkauksen, jolla hän voi estää Liamin ja Steffyn häät. Lopulta Bill tajuaa toimineensa väärin ja kertoo Steffylle, että tämä saa naida Liamin.

Lue myös: Muistatko vielä heitä: näin 90-luvun Kauniit ja rohkeat -sarjan tähdet ovat muuttuneet!

Wyattilla on kiihkeitä öitä!

Wyatt saa tietää Liamin ja Hopen päätyneen yhteen Billin juonittelun vuoksi. Bill käyttää rahan mahtia, jotta Wyatt pysyisi hiljaa. Wyatt kokee kuitenkin moraalista painetta ja pyytää neuvoa Katieltä. Liamin ja Hopen hääseremonia on jo pitkällä käynnissä, kun Wyatt avaa suunsa.

Wyattilla on kiihkeitä öitä.

Tilanteen jälkeen Wyatt tapaa isäänsä ja puhuu suunsa puhtaaksi. Erottuaan Katiestä Wyatt törmää Sallyyn. Wyatt vie jätetyn Sallyn kotiinsa, mutta nainen vetääkin aseen laukustaan. Sally ei kuitenkaan ammu Wyattia, vaan Billin kuvaa. Myöhemmin Wyatt ja Sally päätyvät kiihkeisiin tunnelmiin ja suhde etenee äkkiä.

Lue myös: Brooke on maannut Kauniissa ja rohkeissa lukuisten miesten kanssa – näyttelijä Katherine Kelly Lang: ”Brooke saisi keskittyä nyt enemmän uraan kuin miehiin!”

Ridge tapaa lapsenlapsensa!

Billin valheesta vangiksi joutunut Ridge on vapaa. Ulkomaailma ei kuitenkaan tarjoa rentoa elämää, vaan hän seuraa Liamin, Steffyn ja Hopen raastavaa kolmiodraamaa. Kun Liam yllättäen jättää Steffyn, Ridge on varma Spencereiden juonittelusta. Ridge lähestyykin Liamia saadakseen tämän pään kääntymään.

Ridge tapaa lapsenlapsen.

Liamin ja Hopen häiden aattona Ridge yrittää saada Brookenkin ymmärtämään tilanteen kierouden. Kun häät lopulta perutaan, Ridge ja Brooke ajautuvat riitaan. Elämä näyttää pian valoisammalta, kun Ridge tapaa ensimmäisen lapsenlapsensa.

Lue myös: Ronn Moss puhuu paluusta Ridge Forresteriksi: Olen tehnyt päätökseni!

Katie kiinnostuu Thornesta!

Billin uhkailusta pelästyneet Katie ja Wyatt päättävät purkaa kihlauksen mutta pysyä silti pariskuntana. Myöhemmin Katie päättää, ettei heillä ole tulevaisuutta. Wyattin lähdettyä Thorne saapuu välittömästi paikalle ja pyytää Katietä treffeille.

Katie kiinnostuu Thornesta.

Vaikka Katie lähentyy Thornen kanssa, hän ei varsinaisesti innostu, kun saa tietää Wyattin tapailevan Sallyä. Lopulta hän päättää mennä tapaamaan Wyattia ja varoittaa tätä Sallyn petollisuudesta.

Lue myös: Entinen Kauniit ja rohkeat -tähti kohautti jälleen: paljasteli festareilla - jättirintojen päällä vain ihomaalia - kuvat!

Hope peruu häät!

Hope on onnellinen, kun Liam kosii häntä. Hääpäivä keskeytyy, kun Wyatt kertoo Billin valheista. Hope päättää keskeyttää häät. Hope tapaa Liamin Steffyn synnytyksen jälkeen. Hän ei halua rikkoa perhettä ja käskee Liamia palaamaan yhteen Steffyn kanssa.

Hope peruu häät.

Myöhemmin Hope tapaa Liamia, Steffyä ja pientä Kellyä. Onnittelujen jälkeen hän poistuu paikalta ja purskahtaa itkuun. Pian Hope tulee huonovointiseksi ja tekee raskaustestin. Maa tärisee jalkojen alla, kun hän saa tietää odottavansa Liamin lasta.

Lue myös: Italialaismies kävi käsiksi Kauniit ja rohkeat -tähteen!

Lapsi syntyy vauhdilla!

Steffyn on vaikea sulattaa, että Hope ryöväsi häneltä aviomiehen. Hän ei kuitenkaan jaksa taistella asiasta ja jättää päätöksen Liamille. Silti Steffy järkyttyy, kun Liam yllättäen syyttää häntä vehtaamisesta Billin kanssa. Hämmennys muuttuu kiukuksi, kun hän tajuaa Liamin menneen kohti Hopen syliä. Steffy jääkin kotiin itkemään, kun Liam ja Hope marssivat kohti avioliittoa.

Lapsi syntyy vauhdilla.

Tilanne muuttuu, kun Ridge tekstaa Steffylle, että Billin valheet selvisivät. Steffy menee tapaamaan Liamia, ja pari jakaa herkän hetken.
Myöhemmin Billin raivokohtaus käynnistää Steffyn synnytyksen. Hän pääsee sairaalaan ja saa Liamin tuekseen. Pian parilla on sylissään kaunis tyttö. Steffy on onnessaan, kun Liam palaa hänen luokseen. Kaikki näyttäisi olevan hyvin, kunnes Steffy saa tietää Hopen odottavan Liamin lasta.

Lue myös: Suomalainen Ina koki jättiyllätyksen taksimatkallaan – kuski olikin Kauniit ja rohkeat -megastara Thorne!

Brookesta tulee häähullu!

Liamin, Steffyn ja Hopen kolmiodraaman ratkettua Hopen hyväksi Brooke toivoo tyttärelleen turvallista tulevaisuutta ja kehottaa tätä naimaan Liamin mahdollisimman pian. Brooke aloittaa häävalmistelut ja on jopa innokkaampi kuin morsian.

Brookesta tulee häähullu.

Vaikka häät peruuntuvat, Brooke jaksaa uskoa, että Hope ja Liam kuuluvat yhteen. Edes pienen Kellyn syntymä ei saa hänen mieltään muuttumaan. Kun Brooke kuulee Hopen raskaudesta, hän käskee tytärtään taistelemaan Liamista.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Ida Kankaanpää
Kuvat:MTV3 JA BELL-PHILLIP TELEVISION PRODUCTIONS, INC.
Jaa Artikkeli:
kaunaritjuonipaljastuksetkauniit ja rohkeatjuonipaljastus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!