fbq
Telkkari
08.03.2022 10:51
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery
Sara Sieppi
Ulkomailla asuvaa miestä tapaileva Sara Sieppi tunnustaa tv:ssä: "Ihanaa, että olen tavannut tuollaisen ihmisen"
Telkkari
08.03.2022 10:51
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery

Somevaikuttaja Sara Sieppi on paljastanut Iholla-kauden aikana deittailevansa ulkomailla asuvaa miestä. Kuudennen kauden viimeisessä jaksossa hän purkaa tuntojaan suhteesta kameralle. 

Mies on jälleen vierailemassa Suomessa, . 

– Hän on kyllä tosi kiltti. Just sellainen, että se on vastakohta sille, millaisiin ihmisiin mä normaalisti ajaudun. Se on pelkästään hyvä asia, Sara pohtii.

Lue myös: Iholla: Sara Siepin ja sokkotreffimiehen suhde syvenee – ex-missi lentää tapaamaan ihastustaan ulkomaille

Sara kertoo olevansa hämillään tilanteesta. 

– Mulla on harvoin sellaisia ihmisiä mun elämässä. Että joku laittaa mut etusijalle. Se on vaan erikoista, koska sekaannun aina aivan erilaisiin, erityyppisiin ihmisiin. Siksi olen, että vau, miten olen tuollaisen ihmisen tavannut, koska se ei ole yhtään mun tapaista. Mutta ihanaa, että olen, hän toteaa tyytyväisenä. 

Lue myös: Iholla: Sara Sieppi kommentoi vihdoin Alisa-siskon siirtämistä syrjään: "Siskon kanssa on ollut vähän ongelmia"

Myöhemmin Sara lähtee pohtimaan elämäänsä meren rannalle. Hän on tajunnut, ettei elämässä tarvitse olla aina tiettyä määränpäätä.

– Ei tarvitse olla aina sellaista paikkaa, mihin suunnata. Voi vaan olla matkustajana tässä elämässä. Olen sellainen tyyppi, joka ei osaa tehdä päätöksiä. Esimerkiksi rakkausrintamalla tai missään muuallakaan. Se vie tosi paljon aikaa, ennen kuin tiedän mihin päin ollaan menossa ja mitä mä haluan. Ehkä mä oon nyt matkustajana, mä tykkään tästä matkasta eniten näin. 

Sara Sieppi Iholla
Sara pohdiskelee elämäänsä meren rannalla Iholla-sarjassa. 

 

Iholla-sarjan uusin kausi katsottavissa kokonaisuudessaan discovery+-palvelussa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »