fbq
Telkkari
17.03.2017 08:00
Teksti: Atte Alhainen|Kuvat: MTV3
Petteri Paavola on Elias Salatut elämät -sarjassa.
Tv-tärppi: suosikkihahmo palaa tänään Salkkareihin!
Telkkari
17.03.2017 08:00
Teksti: Atte Alhainen|Kuvat: MTV3

Syksyllä Salatut elämät -sarjassa tapettu Elias palaa sarjaan tänään esitettävässä jaksossa!

Eliaksen paluusta vihjailtiin jo loppuvuodesta 2016 MTV3–kanavalla esitetyissä trailereissa, joissa näytettiin hyvin lyhyitä pätkiä kevätkauden jaksoista. Monien katsojien hämmästykseksi noissa pätkissä oli mukana myös Petteri Paavolan esittämä Elias, vaikka hieman aiemmin hahmo jäi sarjassa sekopäisen Mariannan yliajamaksi ja myös haudattiin tunteikkaasti.

Varoitus: seuraavaksi spoilereita!

Eliaksen paluuseen liittyy kuitenkin pieni epävarmuustekijä. Henkiin herääminen on nimittäin kirjoitettu sen verran ovelasti, ettei katsoja voi vielä tämän päivän jakson perusteella tietää onko Elias hengissä oikeasti vai onko kyseessä vain Mariannan pahenevat harhat.

Asia ratkeaa todennäköisesti vasta ensi viikon jaksoissa – jos silloinkaan, sillä sarjaa tuottava Fremantle salaa visusti suosikkisarjan kuumimmat juonenkäänteet myös toimittajilta.

Elias Vikstedt tuli sarjaan mukaan jo vuonna 2010. Hahmon nuorempaa versiota esitti Niilo Heinonen, mutta kun Elias aikuistui, esittäjäksi tuli nykyinen Petteri Paavola. Paavola aloitti viime kesänä työt kiinteistönvälittäjänä, mikä viittaa hieman siihen, ettei Eliaksen paluu ole ainakaan kovin pysyvä.

Elias + Lari = Larias

Elias on yksi sarjan homohahmoista, joille fanikunta on antanut lempinimen Larias. Lempinimi viittaa Eliaksen ja sarjassa edelleen mukana olevan Larin poukkoilevaan suhteeseen, johon liittyvät Youtube–klipit ovat levinneet Suomen rajojen ulkopuolellekin.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »