fbq
Telkkari
07.03.2017 15:55
Teksti: Atte Alhainen, Toni Keränen|Kuvat: Atte Kajova
Teemu Roivainen
Tv-tärppi: Tangokunkku haluaa huutokauppakeisarilta 120 000 euroa!
Telkkari
07.03.2017 15:55
Teksti: Atte Alhainen, Toni Keränen|Kuvat: Atte Kajova

Niin Teflon Brothersien kuin ex-tyttöystävänsä Saara Aallon kanssa aiemmin musisoinut vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen saa Suomen huutokauppakeisarin Aki Palsanmäen leuat loksahtamaan illan jaksossa, kun hän esittää tälle huikean 120 000 euron hintapyynnön vanhoista tavaroistaan.

Aki ja Teemu osallistuivat taannoin samoille messuille. Siellä Teemu kertoi huutokauppakeisarille tyhjentävänsä kämppäänsä ylimääräisestä tavarasta. Niinpä Aki ja puolisonsa Heli suuntaavat ohjelmassa Teemun lapsuudenkodille katsomaan millaisia aarteita sieltä löytyy.

VHS–videot eivät innosta

Kaikenlaista jännää Teemun vitriinissä onkin, hevoslängistä vanhaan pulsaattoripesukoneeseen. Pulsaattoripesukoneita käytettiin vielä 80-luvulla melko yleisesti, ja ne toimivat ilman juoksevaa vettä. Aki ei kuitenkaan hirveästi innostu masiinasta ja ”legendaariset” VHS–videotkin hän veisi suoraan kaatopaikalle.

Akin onneksi Teemun aluksi esittämä 120 000 euron hintapyyntö on oululaishuumoria, sillä oikeasti Teemulle riittäisi palkkioksi lautasellinen kalakeittoa.

Suomen huutokauppakeisari Nelosella tiistaisin klo 21.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »