fbqTv-seikkailija Arman Alizad paljastaa: Tuleva kausi on vihoviimeinen ristiretki! | Seiska
Arman Alizad tekee viimeisen ristiretken.

Tv-seikkailija Arman Alizad paljastaa: Tuleva kausi on vihoviimeinen ristiretki!

Telkkari | 24.01.2020 08:11

Arman Alizadin vuodesta on tulossa työntäyteinen. Parhaillaan Nelonen esittää suosittua Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmaa, joka on ollut tv-persoonalle mielekäs projekti.

– Olen ollut aina kiinnostunut ihmismielen pimeästä puolesta. Tarinoihin tutustuessa mietin usein, että mitä helvettiä tässä on oikeasti tapahtunut. Mikä on saanut ihmisen tekemään niin kylmäverisen teon ja vielä kokemaan teolleen jotain oikeutusta? Arman pohtii.

Arman ja Suomen rikosmysteerit pyörii parhaillaan Nelosella.
Arman ja Suomen rikosmysteerit pyörii parhaillaan Nelosella.

 

Lue myös: Erakkoelämän hylännyt Arman Alizad perusti uusioperheen Senay-rakkaansa kanssa: ”Olemme todella onnellisia, että saimme tämän toimimaan!”

Tällä hetkellä tuottajan aika kuluu Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelman parissa. Tulevalla kaudella hän pureutuu esimerkiksi kuolleiden päivään Meksikossa, merimustalaisiin Borneossa ja maorien moottoripyöräjengiin Uudessa-Seelannissa.

– Lisäksi olemme käyneet kuvaamassa valaanpyyntiä Färsaarilla, ja se on ehkä brutaaleinta, mitä olen koskaan todistanut. Kyläläiset ajavat joukolla valaat mereltä rantaan ja alkavat sahata niiden päitä irti. Koko meri oli metsästyksen jälkeen punainen, Arman kuvailee.

Lue myös: Arman Alizad ja Senay-rakas: Avoliitto!

Onko ristiretkiä tulossa vielä lisää?

– Olen vitsaillut tuotannon aikana, että tämä on Arman ja vihoviimeinen ristiretki! En usko, että teen ohjelmaa enää tässä muodossa enempää. Maailma on täynnä kiinnostavia asioita, mutta minusta tuntuu, että osaltani aihe on käsitelty loppuun. Kehittelen nyt uusia sarjoja, ja olen niistä erittäin innostunut.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!