Katso videot!

Tuure Boelius paljastaa draaman Tanssii tähtien kanssa -kulisseissa: "Toisen naama vit***taa!

Telkkari | 13.12.2018 10:59

YouTube-tähti Tuure Boelius valloitti syksyn aikana koko Suomen sydämen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Ammattilaistanssija Ansku Bergströmin parina nähty some-tähti oli ehdottomasti yksi kauden voittajasuosikeista, vaikka lopulta finaalin vei Edis Tatli ja hänen tanssiparinsa Katri Mäkinen

Lue lisää: Ohhoh, Edis Tatli vei tanssija Katri Mäkisen salajatkoille: halailivat piilossa ja pitivät toisistaan hellästi kiinni – nämä paparazzikuvat paljastavat läheiset välit!

Tuoreella Q&A-YouTube-videolla Tuure kertoo lähteneensä kisan jälkeen ulkomaille rauhoittumaan. Kulunut syksy oli kiireinen pelkästään TTK:nkin vuoksi, sillä parhaimmillaan Tuure ja Ansku treenasivat jopa kahdeksan tuntia päivässä. 

– Vastapainoksi sille, että meillä oli niin hauskaa keskenämme, niin kyllä me myös draamailtiin välillä. Se on todella luonnollista, kun viettää niin paljon aikaa yhdessä, että jossain vaiheessa voi toisen naama vi***ttaa. Mielestäni insertit, ja kaikki mitä tuotannosta annettiin ulos, antoivat aika realistisen kuvan siitä, millaista mulla ja Anskulla oli. Toisinaan toinen pakkasi kamat kasaan kesken treenin, käveli ulos ja sanoi, ettei enää treenaa toisen kanssa tänään. Toisinaan taas treenit päättyivät halauksiin ja kyyneliin, kun oli niin hauskaa.  

TUURE BOELIUS JA ANSKU BERGSTRÖM

Tuure paljastaa myös, että kulisseissa nähtiin muutakin draamaa.   

- Ei mitenkään ihan hirveästi, mutta… Mä koitin pysyä niistä draamoista kaukana, en kerro onnistuinko vai enkö, mutta jonkun verran oli draamaa. Pääasiassa oli kuitenkin hauskaa, hän jatkaa.  
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!