Hyppää pääsisältöön
Michael Praed näytteli Robin Hoodia sarjassa Robin - Sherwoodin sankari.

Tunnistatko uuden Emmerdale-hahmon esittäjän? Tuttu kulttisarjasta!

Emmerdalen katsojat ovat saattaneet kiinnittää huomiota uuteen karismaattiseen näyttelijään, joka esittää sarjassa Vanessa Woodfieldin ja Tracy Shankleyn vankilasta vapautunutta isää. Jos mies näyttää tutulta, siihen on syynsä: Frankia esittävä 57-vuotias Michael Praed näytteli aikoinaan sekä Dynastiassa että maailmanlaatuista kulttimainetta nauttivassa Robin Hood (Robin of Sherwood) -sarjassa.

robin hood

BBC tuotti 2000-luvulla myös uuden Robin Hood -sarjan, mutta nyt ei puhuta siitä. Alkuperäinen Robin of Sherwood pyöri Suomenkin televisiossa ensimmäisen kerran jo 80-luvulla ja nosti Robin Hoodia (sarjassa nimellä Robin Loxley) näytelleen Praedin nuorisoidoliksi.

Vain muutaman vuoden toiminut Suomi-TV esitti sarjaa vielä 2000-luvulla nimellä Robin – Sherwoodin sankari.  

Moldavian kuninkaallinen

Sarjan toisen tuotantokauden lopussa Robin tapettiin, ja kolmannella kaudella päähenkilöksi tuli uusi päähenkilö, jota esitti Sean Conneryn poika Jason Connery. Sen jälkeen sarjan tekeminen lopetettiin liian kalliina.

Dynastiassa Michael Praed näytteli kaudella 1985-1986 Moldavian prinssiä, johon Amanda Carrington rakastui.

Frank Clayton esiteltiin Emmerdalessa noin kuukausi sitten. Vanessan ja Tracyn isä istui aluksi vielä vankilassa ja esiintyi jaksoissa varsin satunnaisesti. Nyt mies on päässyt vapaaksi, ja asettuu tämän päivän jaksossa Emmerdaleen asumaan pysyvästi.

 


Teksti:
Atte Alhainen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!