big brother

Tuhannet hakivat Big Brother Suomeen – tällaisia he ovat: ”Talossa nähdään varmasti ihmisiä, joilla on jotain…”

15.05.2019 16:33

Vuoden suurimmat televisiouutiset saatiin tammikuussa, kun Nelonen ilmoitti tuovansa rakastetun Big Brotherin takaisin usean vuoden tauon jälkeen. Tosi-tv-kilpailun viimeisin voittaja on enontekiöläinen Andte Gaup-Juuso

Lue lisää: Mitä kuuluu Big Brother -voittaja Andtelle? Sai perheenlisäystä! ”Minulla on pieni poika”

Viiden vuoden tauon jälkeen luvassa on jälleen 10 viikkoa tehtäviä ja piinaavia päiväkirjakohtaamisia, kun joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä asuvat saman katon alla.

Haku päättynyt

Big Brotherin haku päättyi toukokuun toisena viikonloppuna . Hakemuksia ohjelmaan tuli peräti 4400 kappaletta. 

- Joukossa on ollut todella paljon erilaisia ihmisiä ympäri Suomen. Myös sukupuolijakauma oli melko tasainen, naisia 52 prosenttia, miehiä 47 prosenttia ja muita 1 prosentti, tiedotte kertoo. 

Lue lisää: Muistatko vielä BB-Johannan? Tältä hän näyttää nyt – toinen vauva tulossa!

Suurin osa hakijoista oli alle 25-vuotiaita. 

- Myös 41–65-vuotiaita hakijoita oli mukavat 11 prosenttia.

- Olemme saaneet suuren määrän hakemuksia ihmisiltä, joiden ei olisi uskonut ikinä hakevankaan BB-taloon. Tähän osaltaan on vaikuttanut varmasti tauko edellisestä BB-tuotannosta ja rekrykampanjan antama viesti. Hakemuksia on runsaasti eri-ikäisiltä ja erilaisilta ihmisiltä laajalti ympäri Suomea. Talossa nähdään varmasti ihmisiä, joilla on jotain sanottavaa ja halu kertoa se myös muille", Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen kiteyttää. 

Poikkeuksellinen kausi

BB:n viikoittaiset suorat lähetykset, kuin myös kilpailijoiden häätöt talost nähdään kauppakeskus Rediin pystytettävästä studiosta.

- Big Brother -talon rakentaminen kauppakeskuksen yhteyteen on ihan maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen hanke ja meille mielenkiintoinen haaste. Projekti onkin herättänyt jo nyt kansainvälistä kiinnostusta muissa Big Brotheria tuottavissa maissa, Endemol Shine Finlandin toimitusjohtaja Unne Sormunen sanoo tiedotteessa.

Lue lisää: Big Brotherin paluu – suosikkijuontajakaan ei tiennyt megasalaisuudesta: Kyllä mä lähtisin vielä mukaan!

- Tietysti kauppakeskus palveluineen tuo meille myös uudenlaisia mahdollisuuksia vaihtelevan sisällön tuomiseen asukkaiden arkeen. Esimerkiksi kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen asukkailla voi olla mahdollisuus päästä ihan oikeaan kauppaan käyttämään viikkotehtävistä voittamiaan rahoja. Big Brother -talo ei ole enää piilossa, se on näkyvällä paikalla keskellä kaupunkia. Talon sijainti kaiken keskellä mahdollistaa myös sen, että katsojat kokevat olevansa lähempänä fanittamiensa asukkaiden elämää, Sormunen jatkaa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!