Hyppää pääsisältöön
temptation isand suomi

Tosi-tv-buumi on kuumimmillaan! Suomen suosituimmat realityt hakevat kilpailijoita – "Toivomme myönteistä suhtautumista hauskanpitoon”

Jos joku dominoi parhaillaan suomalaista tosi-tv-skeneä niin se on Nelonen. Keskiviikkoisin ja torstaisin seurataan Temptation Island Suomen viidettä tuotantokautta ja myöhemmin tänä vuonna liuta erilaisia ihmisiä lukitaan asumaan saman katon alle Big Brother -taloon. 

Big Brother Suomen paluu on varsinainen vastaus fanien rukouksiin.

Viimeksi BB tuli viisi vuotta sitten, ja voittajaksi äänestettiin enontekiöläinen Andte Gaup-Juuso. Muuten, mies on nykyään pienen pojan isä!

Lue lisää: Mitä kuuluu Big Brother -voittaja Andtelle? Sai perheenlisäystä! ”Minulla on pieni poika”

Jos olet koskaan miettinyt, kestäisikö sinun henkinen kanttisi katsoa omia toilalujasi televisiossa, nyt on mahdollisuutesi. Nimittäin sekä Temptation Island Suomi että Big Brother Suomi hakevat parhaillaan uusia kilpailijoita. 

Big Brotherin hakusivulla kuitenkin painotetaan: Jos haluat pelkästään julkkikseksi, mieti vielä kerran, onko tämä haku todella sinua varten.

Temptation Island Suomen sinkkuhaussa puolestaan toivotaan, että hakijoilta löytyisi: ennakkoluulottomuutta, seikkailumieltä, valmiutta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin, keskustelukykyä ja empaattisuutta, sekä myönteistä suhtautumista hauskanpitoon.

Seiskan Antero Alhonen kirjoitti viikko sitten oivan näkökulman Suomen ja Yhdyvaltojen Temptation Islandin eroista - lue mielenkiintoinen juttu täältä

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!