Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
toosatv

Toosa TV:n kauan odotettu come back – ensimmäinen sketsi purkissa: tältä näyttää Cristal Snow Maria Veitolana!

ToosaTV-fanit surivat kaksi vuotta sitten, kun parodiaohjelman Cristal Snow ja NikoLa ilmoittivat laittavansa pillit pussiin. Poppoo paljasti tekevänsä paluun muutama viikko sitten, ja että uudet jaksot nähdään syksyllä FOX-kanavalla.

- ToosaTV is back bitches!! Kuulit oikein. Kahden vuoden tauon jälkeen meidät päästetään taas vapaaksi ja syksyllä alkaa uudet osat @foxsuomi, Cristal kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Tuotannon kuvaaminen aloitettiin aikaisin tänä aamuna (5.6.), ja iltapäivään mennessä kaksikko julkaisi esimakua tiedonjanoisille faneilleen. 

Lue lissää:  Putous-tähden ja Cristal Snown huikea yhdennäköisyys: "Sun pitäisi juoda vaan pullollinen soijaa, että olisit yhtä turpee kun mä!"

cirstal snow

Cristal kertoi jo eilen illalla, että luvassa on materiaalia Maikkarin suosikkisarjasta. 

- Pitäisi opetella kässäreitä ja vuorosanoja. Voin paljastaa, että vedän kaksi Maria Veitola -parodiaa, ja jotain Poltergeist-elokuvasta, siitä tulee hulvatonta, ainakin mun mielestä, mies nauroi Instagram Storyssaan.

Mukana menossa on myös Cristalin ohjaajasisko Viivi Huuska. Nainen on luonut uransa aikana useita menestysvideoita, joista tunnetuin on ehdottomasti Pete Parkkosen Kohta sataa -musiikkivideo.


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!