fbqTodella hämmentävä ratkaisu! Näin kävi Temptation Island Suomen Viivin ja Lancen suhteelle: "Te tulitte tänne pariskuntana" | Seiska
tis-lance

Todella hämmentävä ratkaisu! Näin kävi Temptation Island Suomen Viivin ja Lancen suhteelle: "Te tulitte tänne pariskuntana"

Telkkari | 18.12.2019 21:55

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin keskiviikkoiltana, kuinka Viivi ja Lance koittivat pelastaa parisuhteensa rippeitä. Tilanne vaikutti kuitenkin alusta asti hyvin vaikealta ja lopulta Lance saikin sanottua, ettei hän ole valmis jatkamaan parisuhdettaan Viivin kanssa. 

Ensin Viivi oli miehensä kanssa samaa mieltä, mutta muutaman minuutin jälkeen hän muutti mielensä. Näin ollen Viivi koitti viimeisen kerran pyörtää miehensä päätöksen, mutta tuloksetta. 

Ristiriitaiset tunteet ottavat vallan Viivin ja Lancen viimeisellä iltanuotiolla Temptation Island Suomessa: "Jatkamme yhdessä tai sitten päästän sinut menemään"

sami kuronen

Sami Kuronen vaatii vastauksia ja päätöksiä. 

Te tulitte tänne pariskuntana. Onko niin, että täältä poistutte ystävinä? 

Lance: Joo. 

Viivi: Tällä hetkellä. 

Temptation Island Suomi: Pettääkö Viivi miestään Lancea ja kunnolla? 24h-treffit Grönän kanssa päättyvät sänkyyn: "Ei pystynyt enää vastustamaan kiusausta"

tis

Tilanne vaikuttaa katsojan silmissä ainakin siltä, ettei pariskunta päässyt yhteisymmärrykseen edes eroamisesta. Lance nimittäin kertoi kauden aikana, kuinka Viivi on aikaisemmin onnistunut puhumaan hänet ulos eroajatuksista.

Nähtäväksi jää pitääkö ero vai palasivatko Viivi ja Lance takaisin yhteen.  

Kauden viimeinen Temptation Island Suomi -jakso Nelosella torstaina kello 21! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!