fbq
Telkkari
21.05.2019 12:44
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Matti Matikainen
Timo Koivusalo
Timo Koivusalo palauttaa legendaarisen ohjelman tv-ruutuihin – ei pelkää floppia!
Telkkari
21.05.2019 12:44
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Matti Matikainen

Elokuvaohjaaja Timo Koivusalo, 55, palauttaa legendaarisen Tuttu juttu -show’n tv-ruutuihin syksyllä. Ohjelman kuvaukset alkavat elokuussa.

– Minulta on kysytty tasaisin väliajoin, milloin Tuttu juttu palaa. Nyt se vihdoin tapahtuu, Timo hehkutti Seiskalle.

Hänen juontajaparinaan nähdään Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu Susanna Laine, 37.

– Olisi ottanut aivoon, jos ohjelmaan olisi otettu kaksi täysin uutta juontajaa. Juontajien kemia ja turvallisuuden tunteen luominen vieraille ovat äärimmäisen tärkeitä. Susanna on loistava juontajavalinta, koska hänenlaisensa positiivisen ihmisen luokse on helppo tulla.

Lue myös: Seiska paljastaa! Tämä upea kaunotar juontaa Tuttu Juttu Show'ta Timo Koivusalon kanssa! 

 

Muutokset riskialttiita

Monet vanhat suosikkiohjelmat ovat tehneet paluun tv-ruutuihin viime vuosina, mutta kaikkien kohdalla se ei ole onnistunut täysin odotusten mukaisesti. Esimerkiksi Bumtsibumin uudistettu versio ei houkutellut katsojia alkuperäisen version tavoin.

– Joidenkin ohjelmien paluut ovat kompastuneet siihen, että perusideaa on muutettu liikaa. Jos ihmiset haluavat Tuttu juttu -show’n, sen me heille myös annamme. Bumtsibumin kohdalla oli ehkä nimenomaan se ongelma, että ihmiset eivät löytäneet sitä enää. Siksi me haluamme taata katsojille saman tunnelman kuin 1990-luvulla, mutta päivitämme tietyt asiat 2010-luvulle. En ole huolissani.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »