fbq
Telkkari
02.06.2017 19:05
Teksti: MariamaA BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS
Sons of Anarchy kuvituskuvaa
Tiesitkö näitä faktoja Sons of Anarchysta: mukana aito Helvetin enkeli ja roolihahmo tapettiin tuplabookkauksen vuoksi!
Telkkari
02.06.2017 19:05
Teksti: MariamaA BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS

Sons of Anarchy -sarja nautti kuuden tuotantokautensa ajan räjähtävää suosiota niin kriitikkojen kuin fanien puolelta. Mukana nähtiin toinen toistaan vakuuttavampia näyttelijöitä, mutta tiesitkö yhden heistä olevan myös tosielämän moottoripyöräkerhon jäsen?

Happyä näyttelevä David Labrava kuului jo pitkään ennen sarjan olemassaoloa Hell's Angels -moottoripyöräkerhoon, mutta kuvausten aikana hän ei ollut kerhon aktiivinen jäsen. Näyttelemisen lisäksi David toimi sarjan konsulttina ja väylänä ”alamaailman” toimintatapoihin, jotka sitten siirrettiin sarjan käsikirjoitukseen.

Sen lisäksi Davidin ei tarvinnut istua maskeerauksessa yhtä ahkerasti kuin näyttelijäkollegoidensa. Davidin tatuoinnit ovat nimittäin aitoja ja hänen roolihahmonsa nimi tulikin hänen käsivarressaan olevasta hymiö-tatuoinnista.

Chib SOA:ssa

Myös Chib, eli Tommy Flanagan pääsi maskeerauksesta helpolla, sillä hänen kasvoissaan olevat arvet ovat aidot. Ennen näyttelijäuraansa Tommy työskenteli Glasgow'ssa tiskujukkana. Yhtenä yönä hänet yllätettiin kujalla, ja hänen kasvonsa viillettiin symmetrisesti muistuttamaan hymyä.

Vuosien saatossa arvet ovat hälventyneet.

Katey Ja Kurt punaisella matolla

Jaxin äitiä, Gemmaa näytteli koko sarjan läpi Katey Sagal.

Hän aloitti uransa laulajana. Hänet kiinnitettiin nuorena Bob Dylanin taustalaulajaksi, mutta pesti ei kestänyt kauaa. Hauska fakta on se, että Kateyn laulamista on kuultu jokaisella tuotantokaudella ainakin yhden kappaleen verran.

Katey on myös ollut yli vuosikymmenen naimisissa koko sarjan luojan, Kurt Sutterin kanssa.

Donal Logue SOA:ssa

Mietitkö koskaan mitä ihmettä tapahtui Donald Loguen roolihahmolle Lee Toricille? Mies oli mukana vielä kuudennella tuotantokaudella, jonka alussa, kuin kysymättä, hänet tapettiin kylmäverisesti.

Kyseessä oli tuplabookkaus, sillä Donald näyttelee nykyään suomalaisnäyttelijöitäkin vilisevässä The Vikings -sarjassa. Ohjelman kuvaukset alkoivat ennen aikojaan, joten Donaldin hahmo tapettiin, jotta mies olisi vapaa näyttelemään Kuningas Horikia.

SOA-näyttelijä

Ennen Sons Of Anarchya Kurtilla oli sormensa pelissä myös jymymenestystä niitanneessa The Shield -sarjassa. Tarkkasilmäiset ovatkin varmasti huomanneet, että SOA:ssa on vilahtanut useampikin poliisisarjan näyttelijä. Suurimmassa roolissa nähtiin transsukupuolinen Venus Van Dam, jota näytteli Walton Goggins.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »