Hyppää pääsisältöön
Terhi Alanya

Terhi Alanya uudesta ohjelmastaan: Pete Parkkonen olisi kiva!

Matkaoppaat-sarjasta tuttu Terhi Alanya tähdittää Fox-kanavalla helmikuussa alkavaa Alanyan matkaoppaat -sarjaa.

Terhi paljasti Seiskalle Helsingin Matkamessuilla eilen torstaina (19.1.)., että ohjelmassa nähdään tavallisten matkaajien lisäksi runsaasti julkisuudesta tuttuja kasvoja ja peräti kolme maailmanmestaria. Yksi heistä on ex-mäkihyppääjä Matti Nykänen.

Ketä haluaisit nähdä ensi kaudella?

- Pete Parkkosen, Terhi tuumi.

Sarja on herättänyt jo ennen alkamista paljon kiinnostusta Terhin toisessa kotimaassa Turkissa.

- Turkkilaiset ovat olleet innoissaan ohjelman alkamisesta. Paikallislehdet ovat kirjoittaneet jonkin verran ohjelmasta, Terhi kertoi.

Raskas kokemus

Alanyan matkaoppaiden kuvaaminen oli Terhille mieleinen, mutta samaan aikaan raskas kokemus, sillä hän osallistui kuvauksiin päivätyön ohella.

- Kun muut menivät pitkien kuvauspäivien jälkeen nukkumaan, minä menin tekemään oikeita töitä. Kaikki normaalit työt jouduin tekemään kuvauspäivien jälkeen, mikä tarkoitti sitä, että olin töissä vielä kello yhdeltä yöllä. Kuvaukset sujuivat vanhalla rutiinilla, Detur-matkatoimiston laatujohtaja Terhi totesi.

Parhaillaan Terhi on muutaman viikon visiitillä Suomessa. Hän ei osaa vielä sanoa, koska palaa perheensä kanssa takaisin Turkin Alanyaan.

Perhe ja ystävät ovat tottuneet Terhin hektiseen elämäntyyliin. Hän on kuitenkin pyrkinyt karsimaan elämästään kaiken ylimääräisen.

- Asioita täytyy laittaa tärkeysjärjestykseen.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Petri Voutilainen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!