fbq
Telkkari
24.04.2018 15:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Wallu ja TIS-Oona
Temptation Islandin treffit saavat epämiellyttävän käänteen - sinkku-Wallu saa Oonan itkemään: ”Juusoa ei kiinnosta v**tuakaan olla Oonan kanssa!”
Telkkari
24.04.2018 15:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen uusi tulokas Oona pääsee treffeille sinkku-Wallun kanssa torstaina (26.4.) nähtävässä jaksossa.

Kaksikko suuntaa rannalle nauttimaan aurinkoisesta päivästä. Keskustelu kääntyy nopeasti Oonan ja hänen poikaystävänsä Juuson parisuhteeseen.

− Miten sä suhtaudut siihen, jos Juuso…sanotaan, että se n**sis jotain? Wallu kysyy Oonalta.

Lue myös: Juonipaljastus: Tässä on Temptation Island Suomen uusi pariskunta -  erimielisyyksiä seksin laadusta: ”En ole täysin tyytyväinen!” 

Aihe on selvästi arka paikka rakastaan kaipaavalle Oonalle, joka purskahtaa itkuun kysymystulvan jälkeen.

− Jos keskustelen Juusosta jonkun kanssa tai joku kyselee minulta hänestä koko ajan, niin tulee se, että alkaa miettiä, Oona itkee haastattelussaan.

Lue myös: Temptation Island -Markukselta hyvin yllättävä paljastus: "Tämän takia halusin pois saarelta" - syy ei olekaan Noora-rakkaassa!

Läheisyys puuttuu

Wallu haluaa tietää, miksi Oona ja Juuso ylipäätään hakivat mukaan Temptation Islandiin. Naisen mukaan heidän ongelmansa liittyy läheisyyteen ja sen puuttumiseen.

− Minä haluaisin enemmän läheisyyttä, mutta Juusolle tilanne on ihan okei.

Wallu pohtii haastattelussaan, ettei Oonan ja Juuson suhde ole kovin vakaalla pohjalla.

− Ei Oonan ja Juuson suhde voi olla kovin vakava. Veikkaan, että Juuson puolelta…häntä ei kiinnosta v**tuakaa olla Oonan kanssa. Tuo on Juusolle ensimmäinen parisuhde, eikä hänellä ole ollut hirveästi naisia. Täällä, kun hän näkee todellisuuden ja naisia on ja pääsee ryyppäämään, niin voi käydä hassusti.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.  

Tilaa Seiskan uutiskirje! »