TIS-Melissa ja TIS-Milja

Temptation Islandin sinkut Melissa, 18, ja Milja, 21, tähdittävät erotiikkamessuja – tarjoavat privaattiesityksiä halukkaille!

04.02.2018 09:36

Seiska uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Temptation Island -tosi-tv-sarjan sinkkunaisista kaksi työskentelee stripparina.

18-vuotiaan Melissan ja 21-vuotiaan Miljan keikkakalenterit on tällä hetkellä päivitetty huhtikuun loppuun asti.  

Lue lisää: Sokkipaljastus, juuri 18-vuotta täyttänyt Temptation Island -sinkku on strippari – etsii seuraa myös seksitreffi-sivustolta! K18-KUVAT!
Lue lisää: Temptation Islandin 21-vuotias sinkkunainen on ammattistrippari - kauppaa kaunista p***ua ja edustusseuraa 500 eurolla!

Viimeinen merkintä on huhtikuun lopussa järjestettävä Himo ja Erotiikkamessut Himoksella, joissa molemmat naiset ovat listattuina esiintyjäkaartiin. 

Melissan esittelytekstissä on mainittu, että nainen on tuttu televisiosta. 

TV:stäkin tuttu Misty on aikuisviihdealan uusin tulokas Suomessa. ** Myös private **

Puolestaan Miljan esittelyssä kerrotaan naisen tehneen alan töitä jo vuoden. 

Milana on yksi uusimmista esiintyjistä Suomessa, hän on ollut alalla vasta vajaan vuoden.

Molempien naisten kohdalla lukee, että he tarjoavat myös privaattiesityksiä. 

Lue lisää: Temptation Island -Milja, 21, paljastaa, kuinka päätyi tekemään aikuisviihdettä: "Kävin kokeilemassa ja pidin - olen aina ollut seksuaalisesti avoin!"

Seiskan tietojen mukaan vaalea Melissa työskentelee vain strippauksen parissa, mutta Milja on tehnyt esimerkiksi aikuisviihdettä Mr. Lotharin, eli Anssi Viskarin kanssa. 

K18: Temptation Islandin sinkku-Milja, 21, teki pornovideon Mr. Lotharin kanssa – katso! "Se oli aika ex tempore -tyyppinen juttu"

lothar
 

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Lars Johnson / Nelonen Media & Anssi Viskari

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!