fbq
Telkkari
02.06.2018 16:24
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Sammy ja TIS-Minna
Temptation Islandin Minna avautui dramaattisesta iltanuotiosta blogissaan: Suurin pelkoni oli, että Sammy haluaa antaa kaiken anteeksi!
Telkkari
02.06.2018 16:24
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Islandin värikkäimpiin persooniin lukeutunut Minna kertoo blogissaan, mitä Temptation Islandin viimeisen iltanuotion jälkeen tapahtui. Hän kirjoitti, että tunnelma iltanuotiolle kävellessä oli dramaattinen ja jännittynyt.

Toistin itselleni: ei Sammy! Suurin pelkoni oli että Sammy haluaa antaa kaiken anteeksi, sillä olin onnistunut tekemään oman päätökseni siitä että haluan lähteä kotiin erikseen, Minna kirjoitti.

Minna oli huolissaan miesten saarella olleesta miesystävästään Sammysta, ja eron pohtiminenkin tuntui Minnasta pahalta.

Jos hän joi saarella yksin viinaa aamuviiteen niin kaikki ei voi olla hyvin. Onko se heitteillejättö jos eroamme? Huolissaan oleminen kertoo siitä, että välitän vielä Sammystä. Iltanuotiolle astellessani suurin kysymykseni oli kuinka paljon Sammy vihaa minua. Koska vanhemmiten olen oppinut suhtautumaan asioihin positiivisen kautta, en kysynyt sitä ensimmäisenä, vaan aloitin sen sijaan iloisemmilla aiheilla. Onko sulla ollut hauskaa täällä?

 

Puivat ongelmiaan päivä kuvausten jälkeen

Minna paljastaa blogissaan, että hänen ja Sammyn viimeinen iltanuotio oli odotettua lyhyempi. 

Jatkoimme seuraavat kolme päivää hotellilla näkemyserojemme puimista, jonka jälkeen vasta ymmärsimme toisen saaren tapahtumat ja toistemme kokemukset. Jos Sammy haluaa antaa kaiken minun örvellyksen anteeksi, niin hänen täytyy rakastaa minua korvaamattoman paljon. Sinkkuelämän Samantha neuvoi, että kannattaa ottaa mies joka rakastaa sinua enemmän kuin sinä häntä.

Sammy aneli Minnalta uutta mahdollisuutta, ja hän lupasi olla tälle parempi mies.

Kun katselin telkkarista kyyneleet silmissä miten kävelimme käsi kädessä pois iltanuotiolta, näin miten palasimme taas alkupisteeseen. Näen, että suhteemme tulee olemaan tätä samaa rajojen ylitystä, mielensäpahoittamista, marttyyriksi heittäytymistä ja anteeksiantoa loputtomiin. Temptation Islandilta hain painoa ja taakkaa elämälleni. Sitä sain, sillä mennyt kevät ei ole kevyttä nähnytkään.

 

Uusia ongelmia vanhojen rinnalle

Minna paljastaa blogissaan, että hän ja Sammy ovat yhdessä edelleen. Arki Temptation Islandin jälkeen ei ole kuitenkaan ollut ruusuilla tanssimista.

Olemme edelleen yhdessä. Saimme uusia ongelmia vanhojen ongelmien rinnalle. En innostu mistään tavallisesta, joten suhteemme tarjoaa onneksi taas haasteita ja jännitystä.