Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Jesse Niemi ja Emmi Kauppinen

Temptation Islandin Emmi ja Jesse saavat yllätysvauvan - raskaustestin tulos aiheutti sokin ja henkisen kriisin: "Olihan se paskaslaagi!"

Temptation Island Suomi -sarjan kolmannelta kaudelta tuttu Emmi Kauppinen ja hänen rakkaansa Jesse Niemi odottavat ensimmäistä lastaan.

Emmi paljasti iloisen uutisen uudessa videoblogissaan. Tosi-tv-tähti kertoi, että raskaus tuli hänelle ja Jesselle yllätyksenä.

− En halua käyttää ilmaisua vahinkoraskaus, koska se tuo minulle negatiivisia tuntemuksia. Vauva oli yllätys. Hän oli todella suuri, pieni, iloinen yllätys. Tänä keväänä kävimme Jessen kanssa keskusteluja siitä, milloin alamme hankkia lapsia. Olemme kuitenkin olleet yhdessä yli kaksi vuotta. Olimme molemmat sitä mieltä, että niitä tehdään, mutta ei vielä. Vauva ilmoitti tulostaan noin kuukausi tuon keskustelun jälkeen, Emmi kertoi videoblogissaan.

Lue myös: Sensuellia! Ex-missi Niina Lavonen julkaisi vähäpukeisen raskauskuvan: poseeraa rohkeasti viimeisillään raskaana - kuva!

 

Tunteiden vuoristorataa

Emmi kertoi, että raskaustestin tuloksen näkeminen ei aiheuttanut hänelle pettymyksen tai surun tunnetta.

− Se ei ollut pettymystä, mutta olihan se aika paskaslaagi. Tunsin onnea, pelkoa, kaikkia fiiliksiä siitä, että olen nyt raskaana.

Tosi-tv-tähden mukaan perheenlisäys aiheutti pienen henkisen kriisin.

− Minulla ja Jessellä ei ole mitään hätää. Kun tulee tällainen iso yllätys, niin se on sokki. Se on tietenkin henkinen kriisi – voi ihan puhua henkisestä kriisistä. Parisuhteelle jonkinlainen kriisi, koska elämään tulevat niin isot identiteetit sisäistettäviksi. Ja onhan se tietenkin vaikeampaa, kun vauva on yllätysvauva. Hän ei ole surun asia. En muista ensimmäisistä raskausviikoistani juuri mitään. Ne menivät kuin sumussa. Se oli todella jännää, koska oli niin paljon pelkoa, hämmennystä, onnea, ja kaikki tunteet olivat sekaisin.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Ari Lahti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!