fbq
Telkkari
09.05.2017 14:20
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA
Temptation Island Jennika ja Joonas
Temptation Islandilla tehdään tatuointeja - se oli Joonakselle liikaa!
Telkkari
09.05.2017 14:20
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA

Temptation Islandin keskiviikkoillan jaksossa nähdään erikoinen episodi, kun sinkku-Jennika ja Pauliinan kanssa parisuhteessa oleva Joonas menevät tatuointitreffeille. Jennika on alan ammattilainen, mutta Joonaksen iho on täysin koskematon. 

Molemmat tekevät toisilleen samalaiset tatuoinnit, mutta kesken kaiken Joonasta alkaa huimata ja hän pyörtyy. 

- Jossain vaiheessa vain valot lähti päästä. Ilmeisesti oli sen verran tyrmäävää treffiseuraa, että jalat lähti alta. Ei tullut mielenkään, että se olisi mahdollista, Joonas kertoo.

"Tämä on ihan tavallista"

Jennika ei tilanteesta säikähtänyt, sillä hän on tatuointitaiteilijan ammatissaan nähnyt samanlaisia tilanteita aikaisemminkin. 

- Yleensä ei tarvitse tehdä kuin pieni pätkä ennen kuin se taju lähtee. Ei se siinä loppuvaiheessa yleensä lähde. Minulla on pyörtynyt asiakkaita aiemminkin, se on tällä alalla ihan normaalia. Yleensä ensimmäistä tatuointia jännittää ja kun se tilanne laukeaa niin helposti alkaa pyörryttää, Jennika valaisee tilannetta. 

Joonas ei ole koskaan aikaisemmin koskenut tatuointikoneeseen, mutta rohkeasti mies otti tuumasta toimeen ja tatuoi Jennikan nilkkaan palmun ja numero kolmen roomalaisilla numeroilla. 

Samanlainen tatuointi löytyy monelta muultakin TIS-kilpailijalta:

Cheyenne juhli lähes kaiken paljastavassa asussa - uusi tatuointi paljasti TIS-kohtalon?

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!