Telkkari

Temptation Islandilla kovaa puhetta avovaimosta: uhattiin heittää pihalle!

09.05.2017 19:20

Fanien harmiksi tosi-tv-sarja Temptation Islandia ei ole enää kovinkaan montaa jaksoa jäljellä. Keskiviikkona päästään jälleen todistamaan bileitä, jonka aikana aikaisemmin päivällä toisilleen tatuoinnit tehneet Jennika ja Joonas käyvät syvällistä keskustelua.

Joonas saapui saarelle testaamaan parisuhdetta avovaimonsa Pauliinan kanssa. Muutaman viikon aikana tunteet ovat molemmilla seikkailleet ääripäistä toisiin.

Temptation Islandin Pauliina ja Jennika
Joonaksen avovaimo Pauliina ja sinkku-Jennika ovat kuin kahdesta eri maasta 

Miesten saaren sinkkunaiset ovat huomanneet, että Jennika ja Joonas viihtyvät yhdessä paremmin kuin hyvin. Joonas pohtiikin jo Pauliinan heittämistä pihalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Jos Pauliina haluaa pistää ihan loppuun asti täällä ranttaliksi ja sitten lopuksi ilmoittaa, että hän haluaa erota, niin aion sanoa sille kotona, että painu vittuun täältä, etsi kämppä ja elä miten huvittaa. Sen jälkeen kun se sen tekee, niin se tajuaa mitä se on menettänyt. Siitä suosta mistä olen Pauliinan nostanut ylös, että hänellä on tuollainen itseluottamus ja sosiaalisuus, niin mä olen itse sen kasvattanut tuollaiseksi ihmiseksi, Joonas kertoo Jennikalle Thaimaan yössä.

Samaan aikaan naisten saarella Pauliinalla on tunne, että Joonas ottaa hänet itsestäänselvyytenä.

Miten bileet eskaloituvat? Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:NELONEN MEDIA
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!