fbq
Telkkari
21.04.2017 13:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sami Kuronen juontaa Temptation Island Suomi -ohjelmaa.
Temptation Islandiin uusi pari - nainen heti sänkyyn sinkkumiehen kanssa! "Yhtäkkiä tulee joku, joka panee samantien!"
Telkkari
21.04.2017 13:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Nelosen Temptation Island Suomi -ohjelmassa koettiin tällä viikolla yllätyskäänne, kun varattu pariskunta Emmi ja Jesse päättivät jättää ohjelman kesken kuvausten, koska Emmi paloi viettelysten saarella loppuun.

Nelonen tiedotti keskiviikkona, että Emmin ja Jessen tilalle ohjelmaan tulee uusi varattu pariskunta. Uusi pari esitellään ensi keskiviikon jaksossa ja pariskunnan elo Temptation Island Suomessa saakin todella vauhdikkaan alun.

VARO, JUONIPALJASTUKSIA TÄSTÄ ALASPÄIN!

Pariskunta on seurustellut keskenään melkein neljä vuotta ja he ovat tunteneet toisensa lapsesta saakka.

Pariskunnan osapuolet kertovat ensi viikon jaksoissa, että päätöksen Temptation Islandille lähtemisestä teki nainen, ja mies myötäili päätöstä, koska halusi miellyttää tyttöystäväänsä.

- Ei meillä ole ollut mitään ongelmia. Me vain hetken mielijohteesta haettiin tänne, mies sanoo.

Ei aiempaa luottamuspulaa

Uusi varattu mies kertoo ohjelmassa, että parilla on ollut reissuun lähtiessä varsin selkeät rajat.

- Kyllä seksissä selkeästi menee se raja, mies sanoo.

- Me ollaan yhdessä päätetty, että joku yksittäinen pikkupusu ei mitään haittaa, mutta ei siellä mitään nuoleskella saa.

Nainen puolestaan kertoo, ettei parin välillä ole ollut koskaan mustasukkaisuutta, saati uskottomuutta. Pariskunnan mies ei kuitenkaan ole koskaan nähnyt tyttöystäväänsä juhlimassa tai humalassa - ennen torstai-illan jaksossa nähtävää ensimmäistä iltanuotiovideota.

- Toivoisin, että syntyisi jotain mustasukkaisuutta. Meidän suhteessa ei ole koskaan ollut mitään uskottomuutta, eikä oikeastaan mitään luottamuspulaa. Ennemminkin se on päinvastoin, että se on pikkuisen liian tasaista, nainen sanoo.

"Siellä on laitettu munaa pannulle"

Vaikka parin taustalla ei heidän sanojensa mukaan ole koskaan ollut uskottomuutta, ensimmäisenä iltana uusi varattu nainen aloittaa Temptation Island -taipaleensa erittäin vauhdikkaasti.

Nainen kutsuu yhden sinkkumiehistä huoneeseensa, päätyy tämän kanssa pitkään suihkuun ja yhdessä sänkyyn. Lemmekkäiden puuhien seurauksena sinkkumiehellä on kehossaan seuraavana aamuna "taistelun jälkiä".

- Tänne tulee yhtäkkiä joku, joka panee samantien ekana iltana, ihmettelee Sonja yön pimetessä, kun viereisessä huoneessa on lemmenleikit käynnissä.

Myös seuraavana aamuna sinkkumiehet ja varatut naiset puhuvat sinkkumiehen ja uuden varatun naisen puuhista. 

- Onhan se ihan selvä, että siellä on laitettu munaa pannulle ja makkaraa piirakan väliin, sinkku-Jaakko kuvailee varatun naisen tekosia erään sinkkumiehen kanssa.

- Vähän me kyl naureskeltiin, että kun on viettelysten saarella vain kaksi tuntia ja meno on jo tuollaista, niin olihan se aika hullua, Vilma puolestaan päivittelee.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »