Hyppää pääsisältöön
Temptation Islandin Juuso ja Vilma

Temptation Island Suomi: Vilma tuskastuu mustasukkaisen Juuson valitukseen: "En voi katua mitään tai olla pahoillani!"

Temptation Island Suomen torstaina 9.5 nähtävässä jaksossa Vilma kyllästyy poikaystävänsä Juuson jatkuvaan valittamiseen.

Iltanuotiolla Vilma saa katsottavakseen koostevideon Juuson tekemisistä. Kuten ohjelmaa seuranneet ovat huomanneet, on Juuso tuohtunut Vilman käytöksestä iltanuotio toisensa jälkeen.

Vilma kuuntele hämmästyneenä, kun Juuso vuodattaa pettymystään sinkkunaisille. Jälleen kerran Vilman humalakäyttäytyminen on pahoittanut hänen mielensä, ja Juuson mielestä Vilma oli katsonut naisten resortissa asuvia sinkkumiehiä liian syvällisesti tanssiessaan heidän kanssaan.

Videon katsominen saa Vilman ärsyyntymään.

- V**tu, en tiedä mitä sanoa. En ymmärrä. Miten hän voi ajatella asioista noin?! Tämä kaikki on tullut pommina. En todellakaan tiennyt, että meidän yhteiset rajamme ovat hänen mielestään tuollaiset. En edelleenkään koe, että olisin tehnyt täällä mitään. En voi katua mitään tai olla pahoillani. Minulla on ollut hauskaa, olen pitänyt hauskaa ja…en minä v**tu tiedä, Vilma tuskailee.

Lue myös: Juhon tuplapettäminen paljastuu Temptation Island Suomessa : "Fanni ei tästä varmasti riemastu!"

"Juuso elää kuplassa!"

Juontaja Sami Kuronen toteaa, että Juuso syyttää Vilmaa kaikesta koko ajan. Vilma on huomannut saman asian.

- Jostain syystä Juuso haluaa kaivaa jotain pahaa minusta esiin. En ymmärrä, miksi. Minusta tuntuu, että Juuso itse elää siinä kuplassa. Hän ei vieläkään ymmärrä, että olen ollut täällä näiden jätkien kanssa jo monta päivää. He ovat kavereitani, j*****uta. En näe heitä enää vieraina miehinä. En käyttäydy noin baarissa, tietenkään – mene ventovieraiden kanssa tanssimaan. He ovat minun kavereitani, ja varmasti tanssin kavereideni kanssa – olivat he naisia tai miehiä. Jos Juuso ihan oikeasti ajattelee tuolla tavalla, niin…en minä pysty enää.

- Voi olla aika raskasta olla tuollaisen pirujen maalaajan kanssa, Sami toteaa.

Temptation Island Suomi Nelosella torstaina 9.5 klo 21.30.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!