fbq
Telkkari
12.11.2019 18:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tis lalnce
Temptation Island Suomi: Viivin painoa törkeästi kommentoinut Lance ei kadu aiheuttamaansa mielipahaa pätkääkään - vikittelee bileissä sinkku-Rebeccaa: "Sulla on ihan v***n fit kroppa"
Telkkari
12.11.2019 18:05
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomessa kuultiin viikko sitten niin alentavia kommentteja, että fanitkin tyrmistyivät. 

Kyse on Lancesta, joka hänen puolisonsa Viivin mukaan on kommentoinut tämän painoa hyvinkin loukkaavalla tavalla. Lance on esimeriksi tokaissut, että laihemman naisen kanssa tanssiminen on miellyttävämpää, sillä heidän nostelemisensa on helpompaa. 

Viivi kertoi Lancen kuitenkin vakuuttaneen myöhemmin, ettei häntä haittaa puolisonsa kurvikkaat muodot. Tilanne taitaa kuitenkin olla päin vastoin. 

Temptation Island Suomi -Viivi kertoo järkyttävän paljastuksen Lance-rakkaastaan - törkeä kommentti ulkomuodosta painaa yhä: "Etsitään sulle laihempi muija"

lance ja rebecca

Keskiviikon (13.11.) jaksossa nähdään, kuinka Lance kehuu uutta mielitiettyään Rebeccaa ja erityisesti tämän urheilullista vartaloa. 

- Sulla on suoraan sanottuna ihan vi**n fit kroppa! Humalainen Lance kommentoi.

Lue myös: Temptation Island Suomen Lance petti Viiviä sinkku-Rebeccan kanssa – naiset ystävystyivät kuvausten jälkeen: ”Se ei spoilaa…”

tis-rebecca

Itse kommentissa ei ole suinkaan mitään vikaa, mutta viime viikon tapahtumat huomioon ottaen kehu muuttaa radikaalisti muotoaan. Kehujen lisäksi Lance on tunnustanut ihastuksensa Rebecalle. 

- Ei, mulla ei ole yhtään syyllisyydentunnetta. Kyllähän ihmisen pitää avautua niistä tunteista mitä on, että niistä asioista en tunne syyllisyyttä tai katumusta. Jos tuntisin, niin se olisi mielestäni huono juttu, Lance kommentoi.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin tai torstaisin kello 21! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »