Temptation Island Suomi: Väpän seksisekoilu syöksee Marin syviin vesiin ja itsesääliin: "Toivottavasti ei ollut parempi kuin mä"

Telkkari | 28.11.2019 18:05

Temptation Island Suomi on edennyt siihen pisteeseen, että torstaina 29.11. nähtävä Iltanuotio on viimeinen laatuaan, ennen kuin pariskunnat pääsevät näkemään toisensa kolmen viikon tauon jälkeen. Kuutoskaudella on sattunut ja tapahtunut. Huomion on kiinnittänyt erityisesti Marin ja Väpän suhde suhteen tilanne.

Väpä nimittäin aloitti parisuhteensa rajojen testaamisen jo ensimmäisissä bileissä, mutta Mari oli se, joka päätyi parista ensimmäisenä harrastamaan seksiä uuden mielitiettynsä kanssa. Edellisessä jaksossa nähtiin, kuinka viimeiset bileet eskaloituivat siihen pisteeseen, että myös Väpä antautui intohimoilleen. 

Temptation Island Suomi: Sänky natisee ja mörkö lyö sisään - Maria Aden kanssa pettävä Väpä ei kadu pätkääkään: "Oon ihastunut!"

mari ja väpä

Kuten arvata saattaa, asia paljastuu Marille iltanuotiolla. 

- Ihan ok fiilis. Toivottavasti ei kuitenkaan ollut parempi kuin minä. Mulla on sellainen olo, että mulla ei ole oikeutta valittaa, koska olen toivonut, että Väpä tekee tuon kameran edessä. 

Temptation Island Suomessa luvassa himokas kolmen kimppa! Annikan rinnat saavat lemmekkään käsittelyn: "Mites tää lähti eskaloitumaan yhtäkkiä?!"

samikuronen

Grillimaisteri Sami Kuronen koittaa selvittää haluaako Mari vielä jatkaa parisuhdettaan miehensä kanssa. 

- Kyllä mä edelleen haluan lähteä täältä Väpän kanssa, jos mä vielä kelpaan hänelle. Tai siis, että ei se ole asia mihin vain tyytyisin, vaan mä oikeasti tahdon olla sen kanssa. 

Lopuksi Sami yrittää saada Maris vielä jotain irti, mutta löyhin tuloksin. 

- Oletko valmis kestämään lähes mitä tahansa? 

- Melkein joo, Ainoa on se, jos Väpä alkaa puhumaan minusta rumasti tai käyttäytymään väkivaltaiseksi, niin sitten täytyy miettiä asiaa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!