fbqTemptation Island Suomi: Törkeyksiä, itkua, raivokohtauksia! Joukon nuorimmainen osoittaa olevansa mies - miten kestää Juhon ja Iiron kantti? | Seiska
atso

Temptation Island Suomi: Törkeyksiä, itkua, raivokohtauksia! Joukon nuorimmainen osoittaa olevansa mies - miten kestää Juhon ja Iiron kantti?

Telkkari | 30.04.2019 19:33

Temptation Island Suomen vappupäivän jaksossa nähdään kuumia tunteita, eikä niillä ole mitään tekemistä romantiikan kanssa. 

Iiro ajautuu riitaan Janinan kanssa ja Juhis puolestaan Fannin. Molemmat tilanteet selvittää Atso, joka sattuu olemaan koko miesporukan nuorin.

Lue lisää: Totuus Temptation Island Suomi -Iiron luksuselämästä - yritys protestilistalla, kierrättänyt viime kahden vuoden aikana liki 15 000 euroa voudin kautta!

pauliina

Iiro, Pauliina, Salla ja Janina

Ensinnäkin Iiro liehittelee jälleen Pauliinaa. 

- Oothan sä Pauliina nyt yks maailman kauneimpia naisia ketä mä oon koskaan nähnyt, Iiro latoo sinkkunaisten uusimmalle tulokkaalle.

Lue lisää: Yllätysromanssi! Ilja Janitskin ja Temptation Island -kaunotar vaihtoivat kosteita pusuja: Milja on huikea muija!

 

iiro ja janina

Ei mene kauaakaan, kun Iiro on jo kiinni Janinassa. Kaksikko keskustelee sohvalla, ja tilanne eskaloituu nopeasti varsin ilkeäksi. Iiro syyttää Janinaa siitä, että tämä haluaisi saada miehen murtumaan! Kiihtynyt keskustelu siirtyy makuuhuoneen puolelle, missä Iiro jankkaa naiselle hyökkäävään sävyyn.

- Tää ei oo mitenkään aikuismainen keskustelu, tää on ihan vitun tyhmää, Iiro sanoo. 

- No niin on ja tää keskustelu loukkasi mua tosi pahasti, Janina tunnustaa. 

- Joo joo, mee ja haista vi**u. Mee pois siitä!

Samaan aikaan toisaalla

Pihamaalla itkee Salla, joka läväyttää Iirolle tämän jatkuvasti sanovan toista ja tekevän toista. Tilanne sai alkunsa siitä, että Iiron mielestä Salla lähenteli tätä saman aikaan, kun Iiro oli Janinan kanssa.

- On ihan vi*un naurettavaa, että sä vielä valehtelet siitä, Salla pamauttaa

- Tekis mieli sanoa sulle, että ole v***u ämmä hiljaa, Iiro laukoo. 

Joukon nuorimmainen, Atso, puuttuu peliin.

- Turpa kiinni ja sä puhut sen kanssa aamulla. Sä et tässä kunnossa puhu vi**u kenellekään. 

Lue lisää: Tässä on Temptation Island Suomen suurin tappelu – yksi vetää huutoraivarit – toinen haukutaan huomionkipeäksi huo**ksi: näin kilpailijat reagoivat jakson käänteisiin!

juho fanni

Tapaus Juho ja Fanni

Kaksikon tilanne sen kuin menee mutkikkaammaksi. Fanni edelleen leikkii välittävänsä Juhosta, vaikka myöntää, ettei hänellä ole mitään tunteita koko miestä kohtaan. 

Juhon parisuhde on jo lähes varmuudella ohi, kun mies alkaa pikkuhiljaa tajuta, että häntä on vedätetty koko show'n ajan.

Pari päätyy kuitenkin harrastamaan seksiä, mutta tilanne keskeytyy. He palaavat bileisiin, ja Juho saa raivarit. 

- Mulle tulee niin paska mieli mun omista teoista, Juho avautuu. 

Juho suuttuu ja alkaa heitellä huonekaluja ja astioita. Mies huutelee tytöille hävyttömyyksiä, kunnes Atso menee jälleen rauhoittamaan tilanteen. Samaan aikaan Fanni itkee terassinpöydän ääressä, kunnes Juho tulee pyytämään huonoa käytöstään. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkona ja torstaina kello 21.30 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!