Temptation Island Suomi: Santerin huomiota kärttänyt Annika paljastaa unelmatreffien jälkeen todelliset tunteensa: "Kääntäisimme senkin kortin!"

Telkkari | 19.12.2019 21:05

Temptation Island Suomessa Santeri vei vuorokauden kestäneille unelmatreffeille Annikan. Annikan on suorastaan janonnut Santerin huomiota koko kauden ajan, mutta unelmatreffien lopussa hän huomaa tunteidensa muuttuneen.

- On ollut sellaisia lomaromanssin fiiliksiä. Nyt, kun on tultu loppua kohden, olen huomannut, että se on ollut vain lomaromanssia. Se on pohjimmiltaan vain aitoa ystävyyttä, Annika sanoi.

Hän ei kuitenkaan sulje pois treffien mahdollisuutta tulevaisuudessa.

- Mikäli hän ja minä olemme joskus sinkkuja, niin kyllä me varmasti menisimme treffeille ja katsoisimme, olemmeko edelleen vain ystäviä. Kääntäisimme senkin kortin.

Lue myös: Tempation Island Suomi: Eveltä viiltävä kuitti Santerin muka-romanttisuudesta: "Kun on niitä mansikoita tai suklaita tuonut, niin hän on käynyt painamassa toista naista"

Santerin näkemys tilanteesta oli hyvin samanlainen kuin Annikalla.

- Minun ja Annikan välinen suhde on sellainen, että voimme puhua mistä tahansa. Olemme käsitelleet vaikeitakin asioita. Luotamme toisiimme. Tällä hetkellä se on ystävyyssuhde, mutta katsotaan, miten Suomessa menee; olemmeko kavereita vai useamminkin tekemisissä. Meillä on lämpimät välit, mies pohti.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!