fbq
Telkkari
20.03.2019 21:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
temptation island suomi
Temptation Island Suomi: Pettämisestä järkyttynyt Tia on täysin romuna - Janne-puoliso kisuttelee Jonnaa: "Ei haittaa, ettei sulla oo yläosaa.."
Telkkari
20.03.2019 21:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen keskiviikkoisessa jaksossa paljastuu, että iltanuotiovideolta Janne-miehensä syrjähypyn todistanut Tia ei sen jälkeen ole osallistunut

Jaksossa pelataan Napakymppiä. Kostea bile-ilta kehittyy siihen pisteeseen, että Jannesta tulee herra . Lopulta hän valitsee voittajaksi Jonnan, kenen kanssa hän päätyi muhinoimaan jo ensimmäisissä bileissä. 

Lue lisää: Temptation Island Suomen ensimmäinen iltanuotio on brutaalia katseltavaa - Tia-parka miehensä pettämisestä: "Mä oon hänen takia muuttanu Imatralle"

temptation island suomi tia

Samaan aikaan, kun Janne treffailee Napakympin voittanutta Jonnaa, on miehen avopuoliso Tia täysin järkyttyneessä tilassa naisten resortilla.

Hän joutui katsomaan ensimmäisellä iltanuotiolla, kuinka Janne suutelee uutta mielitiettyään päätyen tämän kanssa samaan sänkyyn!

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Syrjähyppy heti ensimmäisissä bileissä – makkarista kuuluu huokailua ja suutelua: ”Ei jäänyt kenellekään epäselväksi”

janne ja jonna

Saman illan aikana Jannen ja Jonnan kemia eskaloituu siihen pisteeseen, että he päätyvät naku-uinnille. 

Janne: Mennään uimaan!

Jonna: Mulla on vaan stringit

Janne: No ne on ihan hyvät!

Jonna: Ja mul ei oo yläosaa. 

Janne: Ei se haittaa!

Keskustelun jälkeen kaksikko päätyy altaaseen, mutta ainakaan katsojille ei näytetä, että vesileikkien aikana tapahtuisi mitään erityistä.

Iltauinnin jälkeen Janne ja Jonna tosin katoavat makuuhuoneeseen pidemmäksi aikaa. Muiden keskustelusta selviää, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta kun kyyhkyläiset vetäytyvät viettämään aikaa kahdestaan. 

Tutustu Seiskan Temptation Island Suomi -videoblogiin! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »