gröna ja viivi

Temptation Island Suomi: Pettääkö Viivi miestään Lancea ja kunnolla? 24h-treffit Grönän kanssa päättyvät sänkyyn: "Ei pystynyt enää vastustamaan kiusausta"

12.12.2019 21:40

Temptation Island Suomessa päästään torstai-iltana seuraamaan Viivin ja Grönän romanttisia 24-treffejä. 

Ilta etenee mainiosti, ja muuttuu suorastaan herkulliseksi siinä vaiheessa, kun pari vetäytyy makuuhuoneen puolelle. Pari on aikaisemmin vetänyt rajan suutelemiseen ja yhdessä nukkumiseen, mutta illan jaksossa vaikuttaa tapahtuvan kiellettyjä asioita…

Aikamoinen seksipaljastus Temptation Island Suomessa – Viivillä ja Lancella yhteinen pornotili: ”En voi uskoa, että kerron tämän…”

dasasd

Huokailun lomassa Viivi nimittäin käskee Grönää sekä itseään rauhoittumaan, ennen kuin tilanne riistäytyy lopullisesti käsistä. 

Katsojalla ei ole mitään mahdollisuutta tietää miten pitkälle sängyssä mentiin, sillä huone on pilkkopimeä. Tunnelma kuitenkin jatkuu kiihkeänä ja lopulta kaksikko menee yhdessä suihkuun.

- Sanon Lancelle sitten, että olin samaan aikaan suihkussa, kun Grönä veti vi**u käteen, Viivi nauraa. 

gröna

Seuraavana aamuna Grönä tekee todellisen paljastuksen. 

- Viivin läheisyydenkaipuu on tän matkan aikana ollut nousujohteista. Nyt 24h-treffeillä ei sitten ilmeisesti pystynyt enää vastustamaan kiusausta, Grönä avautuu ja antaa ymmärtää, että hän olisi harrastanut seksiä Viivin kanssa. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!