Telkkari

Temptation Island Suomi -Minna lohkaisee: ”Pettäminen piristää parisuhdetta” – "tuusulaa" kaipaava pettäjäpuoliso ei olekaan samaa mieltä!

03.05.2018 19:59

Temptation Island Suomessa on jo usean viikon ajan seurattu eriskummallisen tamperelaispariskunnan elämää. Minna petti avopuolisoaan Sammya suhteen alussa, tilanteesta päästiin yli, mutta myöhemmin Sammy kävi kuitenkin vieraissa kotona uupuvan seksuaalisen läheisyyden vuoksi. 

Minna sai tietää miehensä petipuuhista iltanuotiovideolta, jossa Sammy tunnusti touhunsa ohjelman juontajalle Sami Kuroselle

TAUSTAA: Karu totuus paljastuu Minnalle Temptation Islandin iltanuotiolla – Sammy paljastaa häpeilemättä: ”Oon käynyt panemassa parii ämmää, koska himassa ei tuu p**lua!”

- Kun sitä huomiota saati tuusulaa ei ole viime aikoina hirveesti himassa herunut, niin kyllä sitä on joutunut muutaman kerran käydä hakemassa muualta. Mä oon mies ja mulla on tarpeet, Sammy tunnusti tiukasti.

Tilanteesta tyrmistynyt Minna päättikin, että pariskunnan suhde on tullut tiensä päähän. 

tis

Lue lisää: Temptation Island Suomi "pannaan täysillä" -Minna jälleen mukana intiimissä seuraleikissä - luovutti nänninsä imettäväksi: ”Sormipeliä on ollut! ”

Tänään torstaina (3.5.) nähtävässä jaksossa Sammy katsoo iltanuotiolla videon, jossa Markku muun muassa nuolee Minnan nännejä. Sen lisäksi Sammy näkee, kuinka iltabileissä muutaman alkoholijuoman nauttinut Minna päättää jakaa jälleen elämänviisauksia, joihin on jo aikaisemmin lukeutunut ”Se ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua” -lause. 

- Pettäminen piristää parisuhdetta, Sammy kuulee Minnan laukovan. 

Videon katselemisen jälkeen Kuronen tiedusteleekin Sammyltä, piristikö hänen oma pettämieskierroksensa hänen ja Minnan nyt jo entistä suhdetta. 

- No ei kyllä piristänyt. Kyllähän se meitä vaan kauemmas toisistamme vei. 

Temptation Island Suomi tänään Nelosella kello 22!

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!