Telkkari

Temptation Island Suomi: Matun mukaan Jape kertoi totuuden Aliisasta vasta jäähyväisten aikana: "Leuhki sillä muille varatuille pojille!"

23.04.2020 14:04

Temptation Island Suomen torstaina 23.4. televisiossa nähtävässä jaksossa Mattu avautuu parisuhteestaan Japeen. Mattu on nähnyt Japen videon, joka näyttää, kuinka mies viihtyy Aliisan seurassa. Aliisa tosin tuntee Japen entuudestaan. Mattu ei  näytä vaivaantuvatn näkemästään yhtään. 

Temptation Island Suomi: Jape morkkaa Mattua ja siirtyy yrittämään Aliisaa: "Mahtaako vanha suola janottaa?"

- Onko vaara, että vanha suola alkaa janottamaan, Sami kysyy Matulta.

- En todellakaan usko. Jos siellä ei ole niin paljon samanhenkisiä ihmisiä kuin Jape, niin jos se sitten on joku ex-pano jonka seurassa hän viihtyy, niin whatever. 

Sittenkin täyttä feikkiä? Mattu avautuu suhteensa todellisesta luonteesta Temptation Island Suomessa: "En voi itse moralisoida Japea"

Mattu
Video näyttää, mitä todella tapahtui, eikä selityksillä ole sijaa. 

Totuus

Sami kysyy, milloin Jape paljasti Matulle totuuden Aliisasta.

- Sain tietää kun me hyvästeltiin toisemme. Jape oli kaunistellut todellista tarinaa, ja hän sanoi että hän teki sen koska hän halusi suojella minua. Sen takia hän ei ollut kertonut, että hän ja Aliisa ovat panneet aikaisemmin.

- Mutta hän kuitenkin kertoi sen kaikkien muiden varattujen edessä, ja leuhki sillä asialla varatuille pojille!

Temptation Island Suomi: Totuus paljastuu -  Jape on jatkuvasti uskoton Matulle: "Koen että jos valehtelen, niin päästään helpommalla!"

Mattu
Iltanuotiolla Mattu oli huomattavasti paremmalla tuulella kuin yleensä.

"Olen villi persoona"

Mattu toteaa myös iltanuotion aikana, että seurustelu on muuttanut häntä.

- Jape on ehkä vähän rajoittanut minua, kun olen niin villi persoona. Mua on todella paljon pelottanut se miten hän tulee reagoimaan kun hän näkee minut kun, olen antanut mennä aika täysillä täällä. Vaikka en ole pettänyt tai ollut lähelläkään pettämistä!

- Haluan kuitenkin olla oma itseni, Mattu kertoo itsevarmasti.

Jape ja Aliisa
Jape ja Aliisa.
 
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!