fbq
Telkkari
07.05.2020 19:11
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi
Temptation Island Suomi: Matun käytös raivostuttaa Japen: "vi****aa olla tääl koko v**un saarella!"
Telkkari
07.05.2020 19:11
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Jape pääsee jälleen kerran katsomaan kumppaninsa Matun videota iltanuotiolla Temptation Island Suomen 7. kauden 16. jaksossa. Videolla Mattu makaa sinkkumiesten kanssa samassa sängyssä, ja paljastaa heille asioita omasta intiimielämästään.

- Sain Japelta ekaa kertaa ikinä orgasmin viimeisenä iltana ennen hyvästejä.

- No mitä se on tehny ne aiemmat kahdeksan kuukautta, sinkkumiehet naurahtavat.

Temptation Island Suomi: Totuus paljastuu - Jape on jatkuvasti uskoton Matulle: "Koen että jos valehtelen, niin päästään helpommalla!"

TIS
Jape pettyy Matun käytökseen tälläkin kertaa.

 "En viitti rumasti sanoa, mutta..."

Jape ei ole tyytyväinen videon sisältöön.

- Tosta nyt saa sellaisen kuvan, että ettei se teidän parisuhde ole Matulle kovin tyydyttävä ollut, jos tiedät mitä tarkoitan, Sami sanoo.

- En viitti rumasti sanoa, mutta Nämä ovat Matun käsityksiä ja näkemyksiä asioista. Nyt on Mattu suututtanut mut pahasti!

Jape on myös aikaisemmin väittänyt, että Mattu on valehdellut ja liioitellut viettelysten saarella. Jape ei ole myöskään tykännyt siitä, miten Mattu kertoo avoimesti kaikille heidän parisuhteen yksityisasioita.

- En tiedä miksi meidän intiimielämä kuuluu noille muille, mutta toikin mitä se sanoi siinä sängyllä niin se valehtelee. Ei se ole totta, ei ole ollut vain yksi kerta, tiedän kyllä itse.

Tunteet kuumenevat Temptation Island Suomessa! Jape ei niele Matun väitteitä silikonirinnoista: Valehtelua ja vääristelyä!

TIS
Japen mielestä Mattu valehtelee taas viettelysten saarella.

Mitta täynnä

On selvää että Jape alkaa oikeasti pohtimaan sitä, lähtevätkö he Matun kanssa viettelysten saarelta yhdessä kotiin vai ei.

- Tässä kohtaa alan miettimään että mihin suuntaan lähdetään, että heitetäänkö ne lusikat jakoon vai ei. Oli sen verran paska video että vi****aa istua tässä näin ja olla tääl koko v**un saarella.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »