Temptation Island Suomi –Eveä harmittaa parin seksielämä – Santerilta kova kuitti: ”Naisellani on villasukat jalassa, kun mennään sänkyyn…”

Telkkari | 13.11.2019 21:30

Temptation Island Suomi -ohjelmassa tehtiin tänä vuonna historiaa, kun mukaan otettiin ensimmäinen pariskunta, joka elää avoimessa suhteessa. 

Santerin ja Even rajana ovat tunteet. Näin ollen molemmat saavat harrastaa seksiä muiden ihmisten kanssa, kunhan sänkykumppani pysyy vain sänkykumppanina. 

Kauden aikana on tullut selväksi, että erityisesti Evellä on enemmän vientiä kuin puolisollaan. Näin ollen myös yhteinen seksi on jäänyt vähemmälle. 

Lue myös: Temptation Island Suomi: Syvää mustasukkaisuutta avoimesta suhteesta huolimatta - Santeri romuttuu Even seksivideosta: "Se on sitä rajojen ylittämistä..!"

santeri

Torstai-illan jaksossa kuullaan kuinka Eve kertoo Rasselle kuinka hän ei pysty vilpittömästi heittäytymään seksiin Santerin kanssa. 

- Olemme jutelleet siitä, että mä olen paljon haluttomampi esimerkiksi Santerin kanssa. Ei se seksi ole mitenkään huonoa, ei se oo sitä, mä rakastan sitä ja se on ihanaa. Mutta sitten, kun se on jotenkin niin väkinäistä. 

TAUSTAA: Se on siinä! Temptation Island Suomessa kävi kettu kolossa - Rasse himoissaan: "Vi**u sä ot märkä"

santeri

Santerille Even sanat eivät tule yllätyksenä. 

- Samaa mieltä olen. Aika usein minun naisellani on villasukat jalassa, kun mennään sänkyyn. Luulen, että Eve on tuossa unohtanut niitä hyviäkin sessioita. Kyllähän parisuhdeseksi on aina vähän erilaista kuin se sinkkuseksi sitten, Santeri summaa. 

Onko Santerin mielipide muuttunut avoimesta suhteesta? Tempatatio Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!