Telkkari

Temptation Island Suomi: Emppu avautuu Wallusta ja murtuu kyyneliin - "Kaverit toivoo, että me erottaisiin, ja mulla aukeaisi silmät!"

26.03.2020 15:00

Temptation Island Suomen neljännessä jaksossa Emppu puhuu paljon parisuhteestaan Wallun kanssa. Nainen herkistyy jakson aikana  kyyneliin, kun hän kertoo mitä kaikkea hänelle on sanottu suhteestaan.

- Kaverit toivoo että me erottaisiin ja mulla aukeaisi silmät, Emppu sanoo itkuisena.

Hän jatkaa Wallusta avautumista, kun hän pääsee paikalliseen kahvilaan treffeille sinkkumies Joonan kanssa. Emppn mielestä Wallu ei osaa myöntää virheitään ja tämä valehtelee jatkuvasti.

- Jos se kertoo jotain juttua, niin se saattaa olla jonkun kaverin juttu oikeasti. Se on olevinaan tehnyt sen. Jos se kertoo jostain meidän yhteisestä jutusta, niin se suurentaa sitä hirveästi, Emppu tarkentaa.

dsg

Hän myöntää olevansa tietoisesti sinisilmäinen poikaystävänsä tekemisiin, koska hän haluaa uskoa puolisonsa olevan hyvä tyyppi. 

- Jos joku mun kaveri puhuis tolleen poikaystävästään, niin mä ajattelen että se on v*tun pimee, Emppu kertoo kyyneleitä pidellen.

Wallulla heidän parisuhteensa alkuaikoina toinen muija kierroksessa Empun mukaan. Mies silti oli naisen kyselyistä hirveän vihainen, vaikka Wallu itse oli hirveän mustasukkainen Empulle. 

- Mä melkein toivoisin että Emilia ja Wallu erois, niin Empulla olis parempi tulevaisuus. Mä olen ihan varma siitä, Joona sanoo.
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Lars Johnson photography/Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!