Hyppää pääsisältöön
oona ja antti

Temptation Island Suomessa tykitetään pettämiskysymyksiä – Oona romahtaa ja poistuu treffeiltä: ”Se kerto siitä mulle vasta jälkeenpäin!”

Temptation Island Suomi -ohjelma huipentuu tällä viikolla odotettuihin 24h-treffeihin. Romanttista päivää sekä yötä lähtevät viettämään esimerkiksi Oona ja Antti, joiden aktiviteetteihin kuuluu muun muassa vierailu tatuointistudiossa. 

Oona ottaa reiteensä tekstipätkän TIS-saarella saamastaan ennustuksesta. 

"Oona välillä vaikuttaa kireähköltä"

Matka jatkuu erittäin romanttiselle resortille ja illalliselle, jonka aikana Antti intoutuu kyselemään Oonan ja tämän miesystävän Juuson parisuhteesta. Oona on TIS-matkan aikana tajunnut kärsivänsä itseluottamuspulasta, joka on heijastunut myös hänen parisuhteeseensa ja sen ongelmiin. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi -Elias hakeutui kohusarjan kuvausten jälkeen terapiaan - sai vastauksen paljon puhuttaneeseen kysymykseen!

antti ja oona

Lue lisää: K18-kuva: Temptation Island -Elias jäi Vilman pettämisestä kiinni tuotannolle - säästelivät liian rajua seksiä mikrofonien pelossa: ”Ei kamalan epäselvää ollut!”

- Oona välillä vaikuttaa kireähköltä. Omalla tavalla aika vaivaannuttavaa… Minusta tuntuu kuin olisin poliisi, joka yrittää väkisin kuulusteluissa saada siltä rosvolta tunnustuksen, Antti laukoo kameroille aivan tosissaan. 

Oona ei tahdo puhua

Keskustelun aikana Oona myös romahtaa ja poistuu hetkeksi kokoamaan itsensä. Antti lohduttaa naista, mutta jatkaa pian kyselytuntiaan. 

- Ei mekään oltu sovittu, että seurustellaan. Sitten se petti mua... Hän ei kertonut siitä mulle heti vaan vähän jälkeenpäin, Oona kertoo, ja viittaa suhteeseensa ennen Juusoa. 

Oona kertoo myös, että hän ei tahdo käydä Antin kanssa läpi hänen ja miehensä suhdetta. 

- En ihan hirveesti tykkää puhua siitä, että jos Juuso pettäisi mua. Se ei petä mua, Oona kertoo itku kurkussa.

Mitä tapahtuu iltanuotiolla, se selviää Temtpation Island Suomessa torstaina kello 22! 
 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
nelonen media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!