fbq
Telkkari
12.11.2019 21:31
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tis-mari
Temptation Island Suomessa syntinen seksipaljastus – tätä kameraryhmä ei saanut taltioitua: ”Ei vi**u mahdu mun päähän”
Telkkari
12.11.2019 21:31
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Kerta toisensa jälkeen Temptation Island Suomen juontaja Sami Kuronen kuuluttaa kovaan ääneen: ”Luvassa on kaikkien aikojen kausi”. Tänäkin vuonna mies oli täysin oikeassa. Jo muutamassa viikossa pariskunnat ovat meinanneet menettää järkensä pohtiessaan suhteidensa tulevaisuutta. Osa on myös löytänyt rinnalleen jo uuden ihastuksen, jonka myötä yhteinen tulevaisuus oman kumppanin kanssa on täysin vaakalaudalla.

tismari
TAUSTAA: Mari lankesi Temptation Island Suomen punapäähän - karu tunnustus iltanuotiolla: "Meikäläisen kaks sormee pääs ekaa kertaa vauhtiin"

Edellä mainittuun kategoriaan kuuluvat Mari ja Väpä

Mari on iskenyt silmänsä Joonaan, kun taas Väpä on viettänyt aikaan Aden kanssa. Keskiviikon jaksossa kuullaan todellinen uutispommi, kun Mari myöntää harrastaneensa seksiä Joonan kanssa. 

Tässä vaiheessa katsojakin hämmästyy, koska tilannetta ei ole näytetty televisiossa. Mari kertookin, että lemmenleikit tapahtuivat niin sanotulla kuvaustauolla.

tisjoona

Kyllä me ollaan Joonan kanssa oltu aika intiimisti. Yhden kerran. Silloin ei kuvattu, mutta me harrastettiin seksiä, Mari paljastaa. 

- Mielestäni on aika outoa, kun itselläni ei koskaan ole ollut ihmistä, jolle voisi antaa kaiken anteeksi.

Meno muuttuu yhä villimmäksi Temptation Island Suomessa! Mari viettelee rinnat paljaana: "Mä oon sillei tuhma tyttö" - pääseekö kiimainen Joona vihdoin asiaan?

Viime viikon iltanuotiolla Mari kertoi Sami Kuroselle, että hän on onnellinen nähtyään puolisonsa videon, jossa Väpä on erittäin intiimissä kanssakäymisessä sinkku-Aden kanssa. 

- Se, että Väpä on n***inu siellä sitä Adea ja meikä on pannut Maria, ja silti Mari on sitä mieltä, että hän voisi lähteä saarelta yhdessä Väpän kanssa, niin ei vi**u mahdu mun päähän, Joona kommentoi suhdettaan Mariin. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21!