fbq
Telkkari
20.03.2019 11:51
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
Temtpation Island Suomi
Temptation Island Suomessa dramaattinen yllätyskäänne - yksi naisista puuttuu: "Hän järkyttyi eilisestä iltanuotiovideosta sen verran, että..."
Telkkari
20.03.2019 11:51
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomessa nähtiin viime viikolla tilanne, jossa Tia joutui katsomaan iltanuotiolla videon, jossa hänen avomiehensä Janne muhinoi vieraan naisen kanssa. Suutelemisen lisäksi Janne päätyi sinkku-Jonnan kanssa samaan sänkyyn. Mies kieltää tilanteen edenneen viatonta muhinointia pidemmälle. 

Seiskan Temptation Island Suomi -videobloggaaja Jenna Mäkikyrö kuitenkin paljasti vlogissaan, ettei kaksikon suutelointi ollut vain hetken mielijohde. He olivat nimittäin olleet toisiinsa kietoutuneena koko ensimmäisen bileillan ajan. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Syrjähyppy heti ensimmäisissä bileissä – makkarista kuuluu huokailua ja suutelua: ”Ei jäänyt kenellekään epäselväksi”

janne ja jonna
Kuvassa Tian avomies Janne ja sinkku-Jonna

Tämän illan (20.3.) jaksossa paljastuu uusi dramaattinen tilanne. Tia ei nimittäin osallistu treffikumppaninen valintaseremoniaan. 

- Huomaatte, että Tia on pois. Hän järkyttyi eilisestä iltanuotiovideosta sen verran, että vetää hetken happea ja on sen takia näistä valinnoista tänään pois, juontaja Sami Kuronen kertoo. 

Nähtäväksi jää palaako Tia enää ollenkaan mukaan viettelysten saaren aktiviteetteihin.

Temptation Island Suomi Nelosella tänään kello 21! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »