Telkkari

Temptation Island Suomen varattu Mattu keittää melkoisen sopan: Oikeesti mulla ei ole parisuhdetta tän jälkeen!

25.03.2020 18:01

Naisten saarelle ilmestynyt tumma ja tulinen sinkkumies Sanel herättää mustasukkaisuutta sinkkumiesten ja vipinää varattujen naisten keskuudessa.

Kaiken keskiössä on kuitenkin varattu Mattu, joka lietsoo mustasukkaisuutta muissakin kuin poikaystävässään Japessa. Lyhyessä ajassa Mattu on itse ihastunut  Saneliin, ja tämä kuvio saa sinkku-Eetun tuntemaan huonoja fiiliksiä. 

Mattu paljasti oman kiinnostuksensa Saneliin jo toisissa bileissä. 

- Jos sinä olet kiinnostunut minusta, niin silloin tämä on mulle oikeasti Temptation Island, Mattu avautui Sanelille.

Mattuun silmänsä iskenyt sinkku-Eetu puolestaan hermostui, sillä Mattu ei vaikuttanut olevan kiinnostunut hänestä. Eetu oli jopa varoittanut Sanelia bileissä, ettei tämä hengaisi Matun kanssa jatkossa.  

- Mä ymmärsin, että se (Eetu) olisi ottanut nokkiinsa tuosta Sanelista. Vissiin niillä on jotain reviirikiistaa! En tiedä, Mattu naurahtaa.

Tunnustus

Lopulta Mattu paljasti Sanelille ja muille saaren varatuille naisille olevansa ihastunut uuteen sinkkumieheen. Tilanne oli mutkikas, sillä Sanel alkoi yhtäkkiä vältellä Mattua. 

- Siis mä en tajua mistä se tuli, kun jumalauta mä olen parisuhteessa. En mä voi olla mustasukkainen jostain vitun sinkkujätkästä. Mä oon varmaa vähän ihastunut siihen, Mattu kertoo Miralle kahden kesken.

Mira arveli Matun ihastumisen johtuvan Sanelin ulkonäöstä, koska sinkkumies eroaa muista saaren viettelijöistä tummalla tukallaan.

- Oikeesti mulla ei ole parisuhdetta tän jälkeen! Mä vannon, ettei mulla ole parisuhdetta tän jälkeen, Mattu kuiskaa Empulle toisissa saaren bileissä.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Lars Johnson photography/Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!