Temptation Island Suomen iltanuotio on hulvatonta draamakomediaa – Juuso kiehahtaa iltanuotiovideon tylsimmästä kohdasta: ”Mut ne lähenee tolpan takana!”

Telkkari | 04.04.2019 18:03

Temptation Island Suomi -rakkausrealityn torstai-illan jaksossa nähdään kaksi iltanuotiota. Ensin Sami Kurosen grillattavaksi joutuvat naiset ja sen jälkeen heidän miehensä. 

Jo viime viikon iltanuotio antoi osviittaa siitä, että Juuson kohdalla iltanuotiot tulevat olemaan erittäin viihdyttäviä. Sama meno jatkuu myös tänään. 

Lue lisää: Temptation Island Suomen Juuso heittäytyy draamakuninkaaksi - avovaimoonsa pettynyt mies pukeutuu surupukuun: "Ekana iltana piti tanssia hitaita" 

Ensin Juuso suutelee taskustaan kaivamaansa nenäliinaa, jossa hän Vilman huulten jäljet. Vasta sen jälkeen mies suostuu ottamaan iltanuotiovideon ja kuulokkeet vastaan. 

juuso inline

Itse videolla Juuso kuulee, kuinka humalainen Vilma kyselee sinkkumiehiltä, onko hän sellainen nainen, johon he voisivat rakastua. Tasapainoksi Vilma kertoo myös videolla, että hänellä on kova ikävä puolisonsa luokse. Mutta se mikä saa lopullisesti Juuson kupin nurin on se, että Vilma keskustelee tolpan takana Eeliksen kanssa. 

- Eipä tuo toiminta tunnu vieläkään kunnioittavan meidän parisuhdetta. Siellä puhutaan tosi loukkaavaan sävyyn, Juuso aloittaa vuodatuksensa. 

Sami Kuronen: Mikä tuossa on väärää?

Juuso: ENSINNÄKIN se tolpan takana juttu. Miks pitää mennä, että kamera blokkaa sen mitä tolpan takana tapahtuu. Täs on Vilma, täs on joku äijä, ne lähenee tolpan takana. Tolppa on välissä. 

Sami Kuronen: Ootko sä mustasukkainen Vilmasta? 

Juuso: Tottakai mä oon mustasukkainen Vilmasta. Mut me sovittiin, että tollasta kaulailua ja ihme sähläystä muiden kanssa ei tehdä, sillä viime kerralla se meni niin överiksi. 

Sami Kuronen: Etkö pysty hyväksymään Vilmaa sellaisena kuin hän on?

Juuso: Voisitko itse hyväksyä tollasta, että kaulailee muita miehiä ympäri kännissä (lause loppuu kesken, koska…)

Sami Kuronen: Mä kysyin Juuso sitä nyt sulta! 

Juuso: En hyväksy tollasta. Ton käytöksen on muututtava. Siin pitää katsoa peiliin ja hartaasti. Siinä vaiheessa, kun sanotaan, ettei ole tehnyt mitään väärää. Niin kyllä olet. Jos sä oot saanut mut paskaks monta kertaa parin päivän aikana, nini ei oo väärää nii.. 

Temptation Island Suomen juonenkäänteet Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin!

erjantaisin ilmestyy uusi jakso Seiskan Temptation Island Suomi -videoblogista! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!