Katso kuvat!
Temptation Island sinkkunaiset

Temptation Island Suomen 7. kausi tuo ruutuihin ennennäkemättömän kuumat sinkkuviettelijät - pystyisitkö vastustamaan näiden seireenien kutsua?

17.02.2020 13:09

Kohuttu rakkausreality Temptation Island Suomi palaa ruutuihin maaliskuun puolivälissä. Ohjelmaa isännöi tuttuun tapaan "grillimestari" Sami Kuronen

Kevään aikana nähdään, kuinka pariskunnat selviävät viettelysten saarella trooppisessa Thaimaassa. Pariskuntia mukana on neljä ja sinkkuja puolestaan 22! Tässä saarelle suuntaavat 11 kuumaa sinkkunaista. 

Inkku, 23, Espoo

"Mun lempijuoma on viini – 24 senttii uppoo helposti ja nopeesti."

Temptation Island Inkku

Vuoden sinkkuna viihtynyt sosiaalinen ja itsevarma Inkku on lähtenyt mukaan temppareihin tuodakseen saarelle hauskaa, positiivista ja hyvää seuraa. Inkku etsii saarelta miestä jolla on nätti hymy ja näyttävät silmät. Luonteeltaan mies saisi olla itsevarma ja positiivinen, sekä luottotyyppi joka olisi sekä paras kaveri että kumppani.

Daniela, 26, Tuusula

"Mä tulin tänne, enkä Love Islandille sen takii, et mun mielestä on paljon kivempaa rikkoa suhteita, kuin luoda niitä."

Daniela Temptation Island

Daniela on luonteltaan iloinen, heittäytyvä ja omien sanojensa mukaan joskus ehkä vähän rasittavankin ylienerginen. Kosmetologina työskentelevällä Danielalla on takanaan yhdeksän vuoden parisuhde, ja hän uskoo ymmärtävänsä parisuhteen ongelmakohtia. Tämä sinkku viihtyy huomion keskipisteenä ja tarttuu aina satasella uusiin haasteisiin. Hän lupaa tuoda saarelle hyvää bileseuraa sekä positiivista energiaa.

Sofia, 20, Loimaa

"Ammatiltani oon kokki, ihan paska leipomaan, mut munanvatkaus sujuu."

Temptation Island Sofia

Sosiaalinen, iloinen ja "vähän hölmö blondi" Sofia on innokas heittäytyjä. Sofia työskentelee kokkina ja lähtee mukaan ohjelmaan "once in a life time" eli "kerran elämässä" -asenteella ja toivoo löytävänsä saarelta hyvin pukeutuvan miehen, joka on urheilullinen sekä omistaa tatuointeja ja tummat piirteet.

Isabell, 21, Helsinki

"Mä oon kova mimmi bailaa, ja tarpeen vaatiessa dickillä raidaa."

Temptation Island Isabell

Sihteerinä työskentelevä Isabell on huumorintajuinen ja heittäytyvä bile-sinkku, joka tykkää pitää huolen siitä että kaikki viihtyvät hänen seurassaan. Isabell on ollut sinkkumarkkinoilla noin puolisen vuotta ja arvostaa miehessä komeaa ulkonäköä sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Emma, 22, Kajaani

"Mun mielestä miehet on kuin kossupaukkuja, eli aina voi ottaa uuden."

Emma Temptation Island

Emma työskentelee visualistina ja myyjänä, ja kuvailee itseään heittäytyjäksi joka ei ota elämää niin kovin vakavasti. Tämä sinkku on "niin pikkukaupungin tyttö" että hän ei ole aiemmin käynytkään ulkomailla, ja tältä jännittävältä matkalta Emma toivoo löytämään uusia näkökulmia elämään, sekä myös uusia ystäviä. Ihannemies on Emman mielestä hauska ja sporttinen, mutta myös rehellinen ja itsenäinen kumppani. Aito ja rempseä Emma on viihtynyt sinkkuna noin puoli vuotta, eikä tällä hetkellä edes kaipaa miestä rinnalleen! 

Essi, 24, Oulu

"Mä oon todennut, että miehet on kuin vessa: jos on varattu, niin vähän kun kahvaa rynkyttää, niin saattaa vapautua nopeammin."

Temptation Island Essi

Emmi pitää itseään suorasukkaisena ja tekee mielellään aloitteen. Essi kertoo hallitsevansa yllättävän taidon,sillä tämä sinkku osaa lypsää! Viettelysten saarelta sinkku odottaa tapaavansa ihania uusia ihmisiä sekä kovia bileitä.Tummat piirteet omaava, "rento ja vähän vittumainen mies" on Essille mieleen. 

Melek, 21, Tampere 

"Mä oon vähän niinku turkinpippuri: tumma ja tulinen."

Temptation Island Melek

Baarimikkona, mallina ja promoottorina työskentelevä Melek on erittäin määrätietoinen nainen, joka saa sen mitä haluaa. Luonteeltaan Melek on positiivinen ja ulospäin suuntautunut sinkku, joka rakastaa uusia kokemuksia ja haasteita. Melek lähtee Temptation Island -saarelle rennolla ja hyvällä fiiliksellä.

Miia, 23, Vantaa

"Mä oon sekoitus kilttiä ja tuhmaa, joten katotaan mihin se teidän kohdalla johtaa."


Temptation Island Miia

Miia pitää itseään ymmärtäväisenä ja avarakatseisena, sekä uskoo olevansa varatuille tukena ja olkapäänä vaikeina hetkinä. Saarelle Miia lähtee pitämään hauskaa ja nauttimaan auringosta, sekä myös tutustumaan uusiin ihmisiin. Positiivinen ja kiltti lähihoitaja pitää miehistä jotka ovat muun muassa optimistisia ja rehellisiä, ja Miiaa haluaa miehen kenen seurassa on myös rento olla. 

Jemina, 20, Turku

"Mä oon tän porukan kuopus, joten mä tulin testaa teidän vanhusten fyysisen kunnon."

Temptation Island Jemina

Sosiaalinen ja iloinen Jemina opiskelee liiketaloutta, ja tietää olevansa hyvännäköinen. Jemina pitää aidosta, huumorintajuisisesta ja itsevarmasta miehestä, ja myös urheilullisuus ja huoliteltu ulkonäkö ovat plussaa. Temptation Islandille tämä sinkku lähtee odottavaisella mielellä, ja Jemina uskoo että matkasta tulee mahtava kokemus.

Aliisa, 21, Helsinki

"Äiti on aina sanonut, että kaikkea pitää kokeilla, että tietää mitä haluaa, joten ketäs mä kokeilen ekaks?"

Temptation Island Aliisa

Spontaani ja hetkessä elävä Aliisa työskentelee vuoropäällikkönä. Aliisa toivoo Temptation Islandilta uusia ihmisiä, muistoja kokemuksia elämäänsä, ja lupaa tuoda saarelle hauskoja hetkiä. Tämä sinkku pitää urheilullisista, spontaaneista ja itsevarmoista miehistä. Aliisan mieleen on myös mies jossa on haastetta, koska liian helppo ei saa olla, ja häntä kiinnostaa aidosti varattujen suhteet, sillä hän toivoo oppivansa niistä myös itse.

Miina, 30, Helsinki

”Missä rakkaus, siellä onni, missä Miina, siellä pommi”

Miina Temptation Island

Sähäkkä ja spontaani Miina opiskelee kasvatusieteiden tohtoriksi, ja työskentelee account managerina. Tämä sinkku on tyyppi jolta ei jutut lopu, ja Miina lähtee saarelle avoimin mielin tutustumaan uusiin ihmisiin. Miehessä ulkonäkö on Miinalle toissijaista, ja hän arvostaa ihmisiä joilla on hyvä energia ja joista paistaa hyvyys ja hellyys. Miina saapuu saarelle yllätyssinkkuna!

Temptation Island Suomen 7. tuotantokausi nähdään Nelosella ja Ruudussa 18.3.2020 alkaen.  

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: Lars Johnson, Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!