Telkkari
Katso videot!

Temptation Island -Mira aloitti terapian kohuohjelman jälkeen – huoleton elämä muuttui suruksi ja synkkyydeksi: En osaa pyytää apua ennen kuin peli on lähes menetetty!

06.06.2020 12:45

Kevään puhutuimpiin tv-kasvoihin lukeutuva TIS-Mira eli Mira Ahola haluaa selättää henkiset haasteensa ammattiauttajan avulla.

Miran ja hänen entisen poikaystävänsä Valton parisuhde kariutui dramaattisesti Temptation Island Suomen viimeisellä iltanuotiolla, kun Miran uskottomuus paljastui Valtolle. Mira on saanut sosiaalisen median välityksellä armotonta kritiikkiä ja jopa tappouhkauksia, ja nyt hän on aloittanut terapian.

- Olen edelleen hoitosuhteessa. Koen, että se olisi pitänyt aloittaa kauan ennen ohjelmaan lähtemistä, Mira kertoi TIS-Iltarovion haastattelussa.

Mira kertoi huomanneensa kohuohjelman kuvauksissa olevansa elämässään tilanteessa, johon hän tarvitsee ammattilaisen apua.

- Ennen sitä olin elänyt huoletonta elämää ja ollut niin, että mikäs tässä ollessa. En tiedä, mikä sen siellä laukaisi, mutta tunsin todella pahaa oloa. Pitää selvittää, mistä se tulee, koska Valto ei ollut tehnyt mitään väärää, ja kaikki oli silminnähden ok. Jostain tuli sellainen hirveän paha olo. Sitä kautta selvisi, että jostain kumpuaa jotain hyvin myrkyllistä.

 

Mira myöntää ajaneensa itsensä kuilun reunalle. Temptation Island Suomen kuvauksissa on mukana ammattilainen, joka on paikalla, jos kukaan haluaa keskustella asioista. Mira ei kuitenkaan turvautunut saatavilla olleeseen apuun.

- Olen huono pyytämään apua itse. Kun koin kuvauksissa ensimmäisen itkukohtaukseni, olin piilottanut tunteeni kaikilta. Olin vain hymyillyt ja ollut niin, että kaikki oli hyvin. En edes osaa pyytää apua, ennen kuin peli on lähes menetetty. Pari kertaa olisin toivonut, että luokseni olisi tultu aktiivisemmin kysymään, onko kaikki hyvin. Paikalla olleesta avusta olisi ollut hyötyä, jos olisin osannut hyödyntää sitä.

Katso Valton TIS-Iltarovio-jakso alta:

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!