Hyppää pääsisältöön
Wiidakon Wallu

Tätä ei näytetty Selviytyjät Suomi -jaksossa: Julkkiskisaaja romahti täysin ja oksensi - Wiidakon Wallu: "Olisin kuvitellut, että sen toiminnan seurauksena hänet halutaan ulos!"

Wiidakon Wallu -videoblogi purkaa ensimmäisen Selviytyjät Suomi -jakson tapahtumat. Tuoreessa jaksossa Wallu Valpio paljastaa, että ensimmäisen Selviytyjät Suomi -jakson kulisseissa itkettiin ja oksennettiin.

Wallu kertoo Wiidakon Wallu -vlogin toiselle juontajalle Mika Seppäselle, minkälaista juonittelua Selviytyjien ensimmäiset päivät pitivät sisällään. Wallu ihmettelee muun muassa, miten hienosti Noora Räty salasi saamansa koskemattomuusamuletin muulta Buwaya-heimolta.

- Kukaanhan meistä ei ole Teatterikorkeaa käynyt, mutta silti pystyi noin hienosti vedättämään kaikkia! Wallu sanoo videolla.

Wiidakon Wallu käsittelee myös Selviytyjät Suomen ensimmäistä pudotusta, kun Eevi Teittinen äänestettiin ulos Agila-heimosta. Wallun mukaan suurin syyllinen Eevin putoamiseen oli hänen liittolaistaan esittänyt Vilma Bergenheim.

Lue lisää: Nyt oli härski selkäänpuukotus! Vilma Bergenheimin häijy silmäkääntötemppu ratkaisi ensimmäisen putoajan Selviytyjät Suomessa - Eevi Teittisen silmät pyörivät ihmetyksestä!

Wiidakon salaisuus -osiossa Wallu puolestaan paljastaa, että tubettaja Miska Haakana romahti täysin ohjelman kulisseissa ensimmäisen yön jälkeen. Wallun mukaan Miska oksensi ja itkeskeli jo ohjelman alussa.

- Miska oli aivan romuna. Hänelle tuli lämpöhalvausta, tuntui, ettei psyyke oikein kestä ja fysiikka oli aivan romuna, Wallu paljastaa.

- Olisin kuvitellut, että hänen toimintansa johtaa siihen, että koko heimo haluaa hänet sieltä pihalle.

Katso myös: Wiidakon Wallu: Selviytyjät-tähdet ryypiskelivät lentokoneessa ja kuvauksia edeltävänä iltana: "Meillä oli konjakkijengi" - video! 

KATSO VIDEOBLOGI KOKONAISUUDESSAAN WIIDAKON WALLU -BLOGISTA TAI ALTA!

 


Teksti:
Mika Seppänen & Wallu Valpio
Kuvat:
Eva-Liisa Örupold

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!