Katso kuvat!

Tässä ovat uudet Ex on the Beach Suomi -sinkut!

Telkkari | 15.02.2020 11:40

Kansainvälistä menestystä saavuttanut räväkkä realitysarja Ex on the Beach Suomi palaa ruutuun maaliskuussa, ja tällä kertaa sarjan kahdeksan sinkku-osallistujaa suuntaavat Karibialaiselle paratiisisaarelle kahdeksi viikoksi. Sarjaan osallistuu myös sinkkujen exiä jotka saapuvat ohjelmaan vuorotellen. Tälle kaudelle on jo alusta asti luvassa reilusti draamaa ja tunteita, sillä jo ensimmäisissä bileissä nähdään miten saarelle saapunut exä tuo mukanaan tuoreita ja katkeria eromuistoja. 

Seiska kävi tutustumassa sinkkuihin!

Tilda Ex on the Beach

Tilda, 21 Helsinki

Tilda sai kuvauksien aikana lempinimen Ulla Taalasmaa, sillä hän on porukan uteliain sinkku. Hän sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut ihminen joka ei välitä draamasta, eikä ylimielisistä ihmisistä. Tildan lähtiessään mukaan sarjaan hän odotti kuvauksista mahtavia bileitä, yöttömiä öitä, ja kauniita miehiä ja naisia. Miehissä Tilda kertoo arvostavansa miestä joka on pitkä, omistaa ruskeat silmät ja joka tykkää panostaa omaan ulkonäköönsä. Tildalla on tapana laittaa kaiken peliin ihastuessaan, muttei kuitenkaan jää suhteeseen hukkaamaan aikansa jos miehen käytös i miellytä.Tilda kertoo katuvansa yhtä "ylireagointia" kuvausten aikana, joka johtui liiallisesta alkoholin määrästä. Tildaa ollaan aikaisemmin nähty ohjelmassa Viettele Vaatteilla

Jasmin Ex on the Beach

Jasmin, 25 Vantaa 

Jasmin on seikkailunhaluinen opiskelija, joka osaa pitää huolen itsestään. Jasminia jännitti ohjelmaan lähtiessään se miten kuka tahansa exä voi ilmestyä saarelle, miten hän reagoi exiensä näkemiseen, sekä epätietoisuus siitä mitä sarjan aikana voi tapahtua seuraavaksi. Jasminin ihannekumppani on ulkonäöltään pitkä, ja luonteeltaan määrätietoinen ja itsevarma ihminen joka tietää mitä haluaa elämältään. Jasminia ei kaduta mikään kuvausten aikana sattuneista tilanteista, mutta jälkikäteen mietittynä hän olisi voinut joissain tilanteissa käyttäytyä ja reagoida toisella tavalla. Jasminia ollaan aiemmin nähty Temptation Island ohjelmassa. 

Iita Ex on the Beach

Iita, 20 Espoo

Iita on spontaani ja energinen sinkku joka nauttii draamasta. Hän ärsyyntyy ylimielisistä ja suurisuisista ihmisistä, eli samanlaisista ihmisistä jollaisena hän itseään pitää. Hän on kouluttautunut meikkaaja-maskeeraajaksi, ja lähti mukaan ohjelmaan katsomaan mitä elämä tuo tullessaan Karibialla, ja ottaakseen hetken tauon elämästään. Iita toivoo kumppaninsa olevan huomaavainen, "vähän ADHD niin kuin minä", ja ulkonäön puolesta tumma ja tulinen. Iitalla on tapana olla tekemättä asioita joita häntä voisi jälkikäteen kaduttaa, mutta kuvausten aikana parit "huutokilpailut" olisivat sinkun mielestä voinut jättää tekemättä. Hulluinta sarjan kuvausten aikana olivat Iitan mielestä ryhmätreffit ja "kolmen kimpat".

Julia Ex on the Beach

Julia, 18 Akaa 

Julia on turvallisuusalan opiskelija. Hän nauttii juhlimisesta sekä kuvaillaan yleensä temperamenttiseksi ja yllytyshulluksi. Julian omasta mielestä häneltä välillä puuttuu itsesuojeluvaisto, mutta se ei ole häntä haitannut. Miehissä Julia arvostaa tummia piirteitä ja tatuointeja, mutta eniten väliä on kuitenkin luonteella. Julia ei ole lähtenyt mukaan etsimään rakkautta ohjelmasta, vaan on mukana bileiden takia. Tämä rantaloma on Julialle ensimmäinen, eikä hän ole kertaakaan edes Suomessa uinut meressä ennen reissuun lähtöä. Hulluinta reissussa Julialle olivat uudet kokemukset, sillä hän kertoi lähteneensä kuvauksiin heterona ja palanneensa "jonain muuna".

Kasper Ex on the Beach

Kasper, 22 Helsinki

Sosiaalinen ja ihmisten seurassa viihtyvä Kasper on varastoalalla töissä. Hän harrastaa kuntosalia ja laskettelua, ja haaveilee myös lakimiehen urasta. Kasperi lähti ohjelmaan mukaan hakemaan uusia kokemuksia ja etsimään uutta tyttöystävää. Miehen ihannekumppani on avoin ja rehellinen sekä ulkonäöltään treenattu ja tatuoitu. Kasper on tuttu Love Island Suomi -ohjelmasta.

Henrik Ex on the Beach

Henrik, 30 Pori

Henrik on rakennusalalla töissä, ja kertoo olevansa luonteeltaan avoin ihminen. Hän on viihtynyt suhteissa hyvin, ja on ollut sinkkuna vain muutaman kuukauden ajan. Henrik etsii nyt elämänsä rakkautta ja sinkkumies lähti sen takia Suomen talvea pakoon lämpimään Karibian saarelle. Henrikille kumppanin ulkonäössä tärkeää on luonnonkauneus, ja kumppanin pitäisi luonteeltaan olla avoin ja rehellinen.

Niko Ex on the Beach

Niko, 22 Vantaa

Niko on kuntosali-yrittäjä ja urheiluhieroja. Häntä kuvaillaan pelimieheksi, mutta on omasta mielestään kuitenkin parisuhde-ihminen. Niko on 15-vuotiaasta asti ajautunut parisuhteesta toiseen, ja on vasta hetken ollut sinkkumarkkinoilla ennen ohjelmaan lähtöä. Hän haki mukaan nähdäkseen millaista on olla mukana reality-sarjassa, ja päästääkseen kokemaan uusia asioita. Nikon ihannenainen on urheilullinen ja omistaa kauniit silmät, sekä on luonteeltaan huomioiva eikä itsekeskeinen. Niistä asioista mitkä Niko muistaa reissusta, häntä ei kaduta mikään. Hänen mielestä reality-sarjaan mukaan hakeminen oli vähän hullua, koska sinkut unohtivat nopeasti kamerat ja elivät täysillä kahden viikon lomansa aikana.

Nori Ex on the Beach

Nori, 23 Helsinki

Avoin ja huumorintajuinen Nori työskentelee autokauppiaana. Hän ei pidä ihmisistä joilla menee vitsailu tunteisiin, ja Nori katsoi Ruotsin version Ex on the Beach -ohjelmasta ja päätti sen jälkeen lähtemään mukaan kotimaiseen versioon. Norille kumppanissa ulkonäkö on yksi tärkeimmistä asioista, ja hän pitää luonnonkauniista naisesta. Arvot pitää myös kumppanin kanssa olla kohdillaan, ja avoimuus on hänelle tärkeää. Nori ei halua paljastaa ohjelman tapahtumia vielä, vaan kertoo jännittävänsä yhdessä katsojien kanssa ruudun ääressä maaliskuussa. Myös Nori on nähty aikaisemmin Temptation Island -ohjelmassa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!