Katso videot!
Vilma Bergenheim Selviytyjät Suomi

Tässä ovat Vilma Bergenheimin Selviytyjät-sokkiratkaisun taustat - jopa lääkäri puuttui peliin etukäteen: "Se oli uskomaton teko" - katso video!

17.03.2019 19:34

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa nähtiin erittäin poikkeuksellinen ratkaisu, kun putoamisuhan alla ollut Vilma Bergenheim luovutti oman koskemattomuusamulettinsa Virpi Kätkälle ja ratkaisi siten oman putoamisensa kisasta.

Lue lisää: Vilma Bergenheimilta sokkiratkaisu Selviytyjissä: Luovutti kisan ja koskemattomuuden vapaaehtoisesti - Lola Odusogalta jääkylmät jäähyväiset!

Tuoreessa Wiidakon Wallu -jaksossa Wallu Valpio avaa Vilman rajun ratkaisun taustoja. Vilman kanssa samassa heimossa ja liitossa ollut Wallu paljastaa, millaiset suunnitelmat Buwayan jäsenillä oli ennen jaksossa nähtyä kilpailua ja miten tilannetta yritettiin paikata, kun kaikki he joutuivatkin pudotusuhan alle.

Wallun mukaan Vilman poikkeuksellinen päätös sekoitti uuden Himbuyan-heimon pasmat ja valta-asetelmat täysin.

Lue myös: Wallu Valpio lataa Wiidakon Wallu -blogissaan kovaa tekstiä Agila-heimon jäsenistä: "Taisi matikka-aivot nyt sulaa auringossa"

Wallu kertoo myös, että ennen putoamistaan Vilma oli saanut paikallisilta lääkäreiltä tiukkoja ohjeita kisansa jatkosta, koska hänen jaksamisensa kisassa oli vaakalaudalla. 

Lisäksi Wallu paljastaa, millaisia seuraamuksia palkintoillallisella oli Kim Heroldin elämään saarella, ja miten uudelta kotisaarelta löytynyt kultainen avain sekoittaa Selviytyjät-kisaa tulevaisuudessa.

Katso video alta tai tästä linkistä!

LUE WIIDAKON WALLU -BLOGIN TUOREIN TEKSTI TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Mika Seppänen & Wallu Valpio
Kuvat: Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!